Тази година култовата поредица Matrix се завръща на голям екран, а също и през НВО Мах, тъй като Warner пуска едновременно филмите си и на двете места. Една голяма неизвестна обаче е как ще се нарича филмът, който досега феновете условно определят като Matrix 4.

Скорошен трейлър подсказа, че името на филма може да бъде простичкото Matrix, но според вече изтрит Instagram пост, който потребителите в reddit и Twitter споделят, името на филма трябва да бъде Matrix Resurrections.

Все още не можем да бъдем сигурни за достоверността на името, но имайки предвид, че Киану Рийвс и Кери-Ан Мос се завръщат, такова заглавие определено има смисъл.

По-големият въпрос всъщност е дали новият Matrix филм, както и да се казва той, ще оправдае огромните очаквания и ще впечатли визуално предвид огромната разлика във времето от предната част до сега.

По последна информация от Warner, Matrix 4 трябва да излезе на 22 декември, макар че междувременно премиерата на Godzilla vs Kong вече беше изместена, така че нищо не е сигурно. Тази седмица по НВО Мах бе премиерата на The Little Things с Дензъл Уошингтън, а преработената от Зак Снайдер версия на Justice League ще се стриймва от 18 март.

Снимка: shutterstock

Виж още: Вентилаторът на PS5 ще работи различно според нуждите на всяка игра

Тагове: