Всички обичаме креативните дизайни и на фона на съвременната минималистична култура те са една приятна глътка въздух. Признаваме си, че когато научихме за сътрудничеството на Samsung и Starbucks, бяхме изненадани и очаквахме с нетърпение да видим крайния резултат. И той не закъсня - Latte Art Buds Case е кейс за Galaxy Buds във формата на… чаша с кафе.

По-скромните ентусиасти може би ще харесат и по-дискретния кейс за слушалки, оборудван единствено с логото на Starbucks, или пък забавните предпазни калъфи, от които закачливо надзърта касов бон от бранда за кафе. 


Все пак Latte Art Buds Case си е звездата на колекцията и трябва да отбележим, че тя не е никак малка по размер. Дръжката подсказва това - тя позволява да прекарате някакъв вид карабинер през нея, който да ви позволи да го закачите за колан или раница.  
Цените на тези сладурски попълнения са все още необявени, но е известно, че те ще се предлагат изключително в избрани търговски обекти на Starbucks в Южна Корея в ограничен капацитет. Така че чакането на опашка за точно това “кафе” ще е само за онези със здрави нерви (и вероятно по-дълбоки джобове).  

Снимки: Samsung/Starbucks

Виж още: USB памет, съдържаща личните данни на цял град, била изгубена след безпаметен запой