Има моменти, в които виждаме дадено устройство и то ни харесва до такава степен, че ни се приисква да открием функциите му на много други места. Трябва да признаем, че сигурно това желание е било отправна точка за много продукти, а в конкретния случай и за концепцията на hyeonseok Kang. Дизайнерът отваря въображението си, създавайки своя версия на Samsung Flipbook. Детайлът, който прави най-голямо впечатление, е лъскав дисплей, разположен точно под екрана и който е активен при затворен капак. Няма как да не направим препратка към Samsung Galaxy Z Flip, който предизвика пазарна революция точно по вкуса на корейския гигант именно заради вторичния дисплей, който осигурява бърз поглед към известията, без да се налага телефонът да бъде обръщан.

 
Kang потвърждава взаимовръзката: „Flipbook споделя език на дизайна с Flip на Samsung“ – екранът, изрязан отпред, показва известия за съобщения, живот на батерията, контроли на приложенията, актуализации на новини и повече информация, без потребителят да трябва да отваря лаптопа. Удобство, несравнимо за хибридната работна сила, която може само с един поглед към вторичния дисплей да знае кога да отвори лаптопа, за да премине към обаждане с мащабиране или да игнорира ненужна намеса. 
Flipbook предлага вграден бутон за стартиране на Bixby в клавиатурата като начин да премахнете Windows от уравнението. Панелът разкрива хубав голям алуминиев тракпад и два високоговорителя, въртящи се хоризонтално от двете страни на клавиатурата. Тъй като случайните докосвания на интерактивната вторична дисплейна лента не са изключени, дизайнерът е интегрирал бутон за превключване отстрани заедно с портовете за свързване, които могат да заключват дисплея точно както това може да бъде направено при смартфона. 

Снимки: hyeonseok Kang

Виж още: Остават само два месеца до разкриването на любопитните нови функции на Samsung Galaxy Z Fold 4