Journey - Diary, Journal (Android)

От Two App Studio Pte. Ltd.

 

Journey - Diary, Journal е приложение, което ще ви помогне да се самоусъвършенствате в любовта, живота и здравето. Записвайте вашите ежедневни събития, преживявания и си водете дневник. Добрата новина е, че услугата е мултиплатформена и ще можете да осъществявате достъп до нея от почти всеки вид устройство с: Android, Android Wear, Chrome, PC, MacOS и Journey Cloud.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)     

    

Lingbe Безплатна езикова практика (Android, iOS)

От lingbe

 

Най-добрият начин да учите чужд език и да се подобрявате с всеки изминал ден е да го практикувате ежедневно с носителите на езика и други потребители, които искат да практикуват същия език. Ето защо трябва да инсталирате приложението Lingbe.

Всичко, което ще трябва да направите, е да натиснете бутона за повикване и то ще открие човек, който ще ви помогне да научавате и практикувате езика по ваш избор в този момент. След разговора ще получите обратна връзка по отношение на граматиката, произношението и плавността, така че винаги ще можете да следите колко бързо се учите и напредвате.

Също така можете да помагате на други потребители, които искат да научат вашия майчин език. По този начин ще печелите кредити (от Lingos), които ще можете да използвате, за да практикувате избрания от вас език безплатно.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 

MyHeritage (Android, iOS)

От MyHeritage.com

 

Искало ли ви се е да научите повече за вашия род и поколенията преди вас? С мобилното приложение на MyHeritage е по-лесно от всякога да откриете, запазите и споделите семейната си история в движение. Създайте свое родословно дърво, правете снимки, улавяйте спомени и ги споделяйте. Присъединете се към над 80-те милиона потребители на MyHeritage и започнете пътешествието си назад във времето.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 

Clips (iOS)

От Apple

 

Clips е ново приложение на Apple за правене на забавни видеоклипове, които можете да споделяте с приятелите си, семейството и света. С няколко докосвания ще можете да създавате и изпращате видео съобщения, с които да разказвате дадена история по-бързо с анимиран текст, графики, емотикони, музика и др.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 

Runtasty - Healthy Food Recipes & Tips (Android, iOS)

От runtastic

 

Вземете над 40 безплатни здравословни рецепти. Нуждаете се от бърза следтренировъчна рецепта? Отворете Runtasty и получете нискокалорични здравословни ястия с практични съвети за приготвяне.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 

Bookout - Read More (iOS)

От TwoDoor Games

 

Bookout ви помага да следите и управлявате своите книги, прогрес на четене и напредъка ви с течение на времето. Четенето е важна част от нашия живот, а сега с Bookout можете да се уверите, че четенето ще се превърне във ваша дневна тренировка. Ще имате достъп до страхотни статистики, които ще ви помогнат да подобрите скоростта си на четене.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове:
Още от Social

Образователният проект Amazon Web Services Educate идва за пръв път в България

5 | 14.11.2017