Duck Dynasty®: Battle of the Beards (Android, iOS)


sОфициалната мобилна игра на № 1 телевизионно риалити в САЩ - Duck Dynasty, е вече достъпно за Android устройства! Време е да се впуснете в света на забавните брадати персонажи в играта.

В Battle of the Beards ще тествате рефлексите си в затънтените гори на Луизиана, занимавайки се с любимите хобита на семейство Робъртсън. Очаква ви голям набор от бързи микро предизвикателства, които ще ви помагат за растежа на брадата ви. Но внимавайте, защото при неуспех ще чуете звука на електрическа машинка, която ще ви обръсне за наказание.

В началото на играта започвате като добре облечен бизнесмен, който носи Вluetooth слушалка и има изряден вид, т.е. избръснат е. Но с напредването на играта ще се превръщате в пълна противоположност на този човек в началото, защото вашият герой ще бъде напълно замаскиран, с дълги коси, шарена кърпа и странни дрехи - общо казано, американски селянин с брада и никакъв моден вкус.

Играта определено заслужава вашето внимание!

 

Цена: 1,41 лв.

 

 

Изтегли играта от Google Play Store, Apple App Store


 

 

Ridiculous Fishing (Android, iOS)


sRidiculous Fishing е невероятно забавна игра за риболов с пистолети, верижни триони и тостери. Мхм, да, правилно прочетохте, именно затова името е такова - "Абсурден риболов".

Пътувайте с Billy и неговата рибарска лодка по света и се опитайте да уловите колкото може повече морски създания. Използвайте десетки оръжия и вещи, включително популярните риболовни уреди или най-скъпия сешоар в света. А целта е една - хвърлете въдицата в морето и спуснете стръвта максимално надълбоко и когато уловите риба, Били ще започне да я издърпва нагоре, а вие трябва да събирате всички морски създания, без медузи.

Когато веднъж достигнете повърхността, всички уловени морски създания ще се пръснат нависоко във въздуха, а вие трябва да ги отстреляте, за да не паднат отново в морето и по този начин да съберете повече точки. НЕЛЕПО, нали?! Но и много забавно.


Ridiculous Fishing е носител на награда за мобилен дизайн през 2013 година.

 

Цена: 4,40 лв.

 

 

Изтегли играта от Google Play Store, Apple App Store


 

 

Grand Theft Auto: San Andreas (Android, iOS)


s

Мегахитът на RockStar Games GTA: San Andreas също бе портнат за мобилни устройства и сега можем отново да се насладим на невероятната история на Карл Джонсън.

Но няколко думи за тези, които сега се срещат с тази история.

GTA: San Andreas се появи през октомври 2004 г. за PS2 и през юни 2005 за РС, с леко подобрена графика спрямо предната част (Vice City). Действието на играта се развива в щата San Andreas в началото на 90-те, който се състои от три града - Los Santos (подобен на Лос Анджелис), San Fierro (подобен на Сан Франциско) и Las Venturas (подобен на Лас Вегас), както и много малки селца, пръснати из целия щат.

Карл Джонсън (CJ) се връща в родния си град Лос Сантос след петгодишен престой в Liberty City - познат ни от Grand Theft Auto III. Майка му е убита, а бандата му се разпада. Още с идването си той е заловен от корумпирани полицаи, които взимат парите и оръжието му и го изхвърлят в алея, недалеч от къщата на Карл. Когато се връща в родната си къща, е посрещнат от своя приятел Big Smoke, който го запознава с обстановката в града, докато е го е нямало, и оттам нататък започва истинската игра.

Прииска ли ви се да поиграете?

 

Цена: $6,99

 

 

Изтегли играта от Google Play Stgore и Apple App Store


 

 

The Room Two (iOS)


sДобре дошли в The Room 2, невероятния физичен пъзел, обвит в мистерия. Играта представлява 3D свят, в който вие ще трябва да мислите нестандартно и много внимателно, за да успеете да се справите със заплетените задачи и загадки.

Първата част на The Room спечели наградата на Apple за игра на 2012 година и получи наградата BAFTA. Ето защо трябва да обърнете внимание и на втората част, защото тя продължава да развива жанра и невероятно интересните пъзели, в които ще се потопите!
Очакват ви иновативно управление, реалистична 3D среда, детайлни 3D обекти и хипнотизираща музика!

 

Цена: $4,99

 

 

Изтегли играта от Apple App Store


 

 

Clockwork Tales: Of Glass and Ink (WP)


sClockwork Tales: Of Glass and Ink е приключенска игра от стиймпънк жанра. Това е детективска драма с участието на екшън елементи като шпионаж, битки с чудовища и дори делтапланеризъм!
Продължаващата поредица от странни земетресения кара градовете по света да се разпадат и рушат. Д-р Амроус Инк е един от най-изтъкнатите умове на технологичната революция - надеждата да разкрие основната причина за тези свръхестествени явления.

Изследванията му го отвеждат да Hochwald - градче, сгушено високо в планината, близо до мистериозния замък на семейство Barber. И все пак малко след пристигането си в имението д-р Инк изчезва!

Сега дългогодишната приятелка и доверен човек на д-р Инк, агент Еванджелин Глас, трябва да се опита да спаси д-р Инк и да разкрие какво причинява земетресенията. Само с помощта  на механичен гарван, който ще я води, тя трябва да превземе добре охранявания замък и да се изправи пред главния инженер на Gottland. Но скоро агент Глас осъзнава, че хората не са единствената заплаха в тези странни революционни времена...

 

Цена: Безплатна

 

 

Изтегли играта от Windows Phone Store


 

 

Gravity Badgers (Android, iOS, WP)


sCaptain T Bayback е язовец (!) който се е впуснал в дълбините на Космоса, за да спаси приятелите си, семейството и самата Вселена от заплахата на смъртоносните зли язовци, известни още като Hellsett. Gravity Badger е игра, която ще ви отведе отвъд границите на възможното, въображението и логиката до звездата Dusted царството на космическите язовци!

Хвърлете се в гравитацията на планетите, изтласквайте се от астероиди и се съпротивлявайте на смъртоносни босове в над сто нива. Приключения и опасности, всички обединени в зашеметяващ стил, напомнящ на всички ваши любими карикатури на 80-те години на миналия век.

Страхотният саундтрак и великолепната графика правят Gravity Badger игра, към която ще продължавате да се връщате.

 

Цена: Безплатна

 

 

Изтегли играта от Google Play Store, Apple App Store, Windows Phone Store