Sonic Racing Transformed (Android, iOS)


sАко обичате Sonic и неговите легендарни приятели, то Sonic Racing Transformed ще ви хареса много. Ще се състезавате по земя, море и въздух във високоскоростна битка до финала с вашите невероятни трансформируеми превозни средства от коли, лодки, та чак до самолети.

Изберете между 10 легендарни състезатели, всеки със свое собствено уникално трансформируемо превозно средство. Плюс още много други, които се добавят с актуализациите на играта.
Състезавайте се в динамично променящите се писти, открийте алтернативни пътища, избягвайте нововъзникващи опасности и се борете за победа. Забавлението е гарантирано. Очаква ви чисто нов World Tour с дневни и седмични предизвикателства, които ще тестват вашето състезателно мъжество.

 

 

Цена: 7,16 лв.


Изтегли играта от Google Play Store, Apple App Store


 

Tic Tactics (Android, iOS)


sTic Tactics е брилянтно приложение, свързано с една стара класика, морския шах! Тя е една от онези стратегически игри, които всеки може да играе. Но за разлика от други подобни игри, Tic Tactics е създадена ексклузивно за игра в мултиплейър режим.
Вие ще бъдете изумени от стратегическа дълбочина, която ви очаква! Предизвикайте приятели или непознати, за да увеличите ранга си и да се превърне в най-добрия тактик! Tic Tactics работи еднакво добре на смартфони и таблети и има красив интерфейс.

 

 

Цена: Безплатно


Изтегли играта от Google Play Store, Apple App Store


 

Feed Me Oil 2 (iOS)


sFeed Me Oil 2 продължава приключението в сюрреалистичните светове на първата част, в които трябва да нахраните странни създания с петрол. Фантастичното заглавие отново ще зарадва любителите на пъзели.

Насочвайте петрола по серия от механични конструкции, използвайки нова и подобрена физика. Маслото се движи много реалистично във въздуха, по водата и по леда.  Експериментирайте с вятърни мелници и други помощни устройства, за да откриете най-доброто решение. Но все пак се опитвайте да използвате възможно най-малко средства, за да спечелите 3-те звезди от всяко ниво.
Feed Me Oil 2 има радикално нов визуален стил и няма да ви остави равнодушни в забавлението ви.

 

 

Цена: 5,40лв.


Изтегли играта от Apple App Store


 

Fates Forever (iOS)


sFates Forever е мултиплейър онлайн бойна арена (MOBA), в която ще се присъедините към един от двата отбора в 3vs3 битка срещу противниците си. В нея има всичко, което бихте очаквали от една MOBA игра.
Но Fates Forever може да бъде играна само на таблет. Без смартфони, без конзоли, без компютри. Тя е проектирана единствено за таблети iPad. Използвайте сензорните бутони за управление и специалните жестове, за да насочите своите герои. Активирате специални атаки чрез сензорния екран и разбийте вашите опоненти. Готови ли сте? Успех.

 

 

Цена: Безплатна


Изтегли играта от Apple App Store


 

Dr Pickaxe (WP)


sPinball-а се завръща! Проследете приключенията на д-р Кирка, докато той пътува по света и посещава мистични древни места, бори се с чудовища и решава пъзели! Очакват ви множество взаимосвързани пинбал маси, фото реалистичната 3D графика, интуитивен контрол, завладяваща музика, множеството бонуси и разбира се много забавление.

 

 

 

Цена: $ 1,99


Изтегли играта от Windows Phone Store


 

Angry Gran Run (Android, iOS, WP)


sНашата баба е била заключена в Angry убежище от Fred агентът в бяло! Тя е осъществила своето бягство и се нуждае от вашата помощ, за да я преведете през улицата!
Бягайте, скачайте, и се плъзгайте над и около различни препятствия в тази луда игра! Пънкарите се завръщат и вие трябва да ги разкарате от пътя си и да съберете техните монети. Персонализирайте забавната бабичка чрез закупуване на нови костюми, включително хипи костюм от 70-те, зомби костюм и дори костюм на пингвин!

Забравете за тичането през джунгли, храмове и метростанции – тук ви очакват градовете Ню Йорк и Рим. Може да оборудвате бабата с различни щитове и дори крила, с които да прелетите определено разстояние.  Внимавай за извънземни, динозаври и други невероятни създания!
Angry Gran Run е най-добрата безплатна 3D игра, в която тичането е основна отличителна характеристика. Успех.

 

 

Цена: Безплатна


Изтегли играта от Google Play Store, Apple App Store, Windows Phone Store


Още от Social