Archangel (Android, iOS)


sСилите на злото са се мобилизирали напук на правилата на рая. Като Архангел вашата задача е не само да спрете техните действия, но и да донесете правосъдие, да бъдете брутален и безкомпромисен, за да не посмее никой отново да наруши волята на Небето. Black Tower Studios и Unity Games обединяват сили, за да създадат този епичен сблъсък между доброто и злото.
Геймплеят много напомня на игри като Diablo, а графиката и ефектите са още една причина да изтеглите тази игра. Успех!

 

Цена: 7 лв.

 

 


Изтегли играта от Google Play Store, Apple App Store


 

 

Survival Run with Bear Grylls (Android, iOS)


sПредполагам сте гледали предаването „Оцеляване на предела“ (Ultimate Survival) с Беър Грилс. А ако не: Беър Грилс е британски пътешественик и бивш служител в английските спецчасти, който може да оцелее в почти всякакви условия и в предаванията си ни дава полезни съвети как да оцелеем, ако изпаднем в опасна ситуация в дивата природа.
В най-новата игра от F84 Games ще можете да управлявате известния авантюрист Беър Грилс, за да спасите живота му от най-безмилостната мечка гризли. Опасността дебне зад всеки ъгъл!

 

Цена: Безплатна

 

 


Изтегли играта от Google Play Store , Apple App Store


 

ALPHA 9 (iOS)


sНезависимо дали сте играли много игри като тази, или сте абсолютно начинаещ, Alpha 9 ще погъделичка мозъка ви по начини, който никога не сте предполагали.
Alpha 9 ви поставя задача да следите за правописни грешки в образуваните думи, за да предотвратите трупането на блокчета до върха. Буквите могат да бъдат местени само вертикално, а думите могат да бъдат отбелязани само хоризонтално. Успех!

 

 

Цена: $1,99

 

 


Изтегли играта от Apple App Store


 

Lost Toys (iOS)


sLost Toys е завладяваща и красива 3D пъзел игра, която ще ви потопи в предизвикателства, за които не сте подозирали. Играчките са изгубени, счупени или забравени. Поправката им обещава да възстанови невинността на детството, което е било загубено.
Открийте един сюрреалистичен свят, в който изхвърлените играчки висят от тавана, а вие трябва да разкриете техните оригинални форми и да ги възстановите. Готическата атмосфера и музика допълнително ще ви накарат да се потопите в историята. Препоръчвам ви използването на слушалки по време на игра.

 

Цена: $3,99

 

 


Изтегли играта от Apple App Store


 

Haunted Past (iOS, WP)


sСмъртта не е краят! Има един свят отвъд завесата, друго измерение между живота и смъртта, където се крият неспокойните духове, недовършили своята мисия на земята.
Преди години нашата героиня Емили пада от тавански прозорец и умира. Нейната къща сега е изоставена заедно с тайната за нейната смърт. Вие влизате в ролята на наследника на този мрачен дом и ще откриете, че къщата не е празна, а чрез вас Емили се опитва да разкаже, какво се е случило при нейната смърт. Но внимавайте, защото освен нея има и други духове, които чакат в сенките! Готови ли сте за поредното разнищване на мистерия?

 

Цена: Безплатна

 

 


Изтегли играта от Apple App Store, Windows Phone Store


 

From Cheese (Android, iOS, WP)


sFrom Cheese е изключително проста игра! В нея дори липсва текст, който да обясни, какво трябва да направите, защото всичко се подразбира от само себе си! Начертайте пътя до сиренцето, натиснете бутона Play и малкият мишок ще премине точно по-него.
Очакват ви лабиринти, капани, котка, която ще се опита да ви хване, и много нива, в които ще трябва да намерите начин да откраднете сиренцето.

 

 

Цена: $0,99

 

 


Изтегли играта от Google Play Store, Apple App Store, Windows Phone Store

Още от Social