На MWC 2015 в Барселона президентът на Motorola Рик Остерло каза пред Re/Code, че за компанията нищо няма да се промени след придобиването от Lenovo. Тя ще продължи да прави своите неща и ще следва своя курс. Интересното е, че Остерло изказа предположение, че Motorola е приключила с таблетите - продуктова категория, която е сред силните страни на Lenovo.

Освен това Moto 360 не е всичко, което компанията има в ръкава си. "Ще стартираме още продукти по-късно тази годината", казва Остерло. Значи ли това, че Motorola работи по фитнес следящо устройство, подобно на HTC Re Grip? Може би.

На въпроса, дали ще се опитат да направят своя операционна система за умни часовници като LG, Остерло казва: "Мисля, че това е ужасна идея. Ние сме повече от доволни от Android Wear и ще продължим да работим с нея."

Шефът на Motorola казва още, че има място за повече смартфони. Остерло мисли, че има пропаст между Moto G и Moto X, която може да бъде запълнена. Това е явен намек за среден клас модел, но ще трябва да изчакаме още, за да видим дали реално ще има такъв.

 

Прочетете още: Moto 360 скоро ще може да се персонализира от Moto Maker сайта