Когато Samsung пусне наследника на своя Galaxy S10 през 2020 година, той може да се нарича Galaxy S20. Слухът идва от известния профил Ice Universe, според който Samsung може да пропусне стандартното S11 като име за следващия флагман.

„Следващата година е 2020 и 20 е ново начало“, пише в мистериозното съобщение. При липсата на повече доказателства, съществуват няколко причини, поради които този избор на име от Samsung е логичен за компанията.

Една от по-вероятните причини е свързана с напасването на модела на телефона с годината. Така Samsung ще улесни потребителите в това да знаят кой телефон да си купят, ако искат най-новото от компанията. Освен това, Пропускането на S11 ще означава, че S-серията отново ще изпревари iPhone по номера на моделите. Не на последно място Samsung няма да бъде първата компания с подобен ход. Huawei пропусна Р11, когато анонсира Р20 през 2018 г. По същия начин Samsung също пропусна Note 6, когато искаше да уеднакви двете си флагмански серии.

Както обикновено на този етап е по.добре да бъдем скептични към подобни слухове, защото самият профил наскоро нарече предстоящото трио на Samsung с имената S11, S11e и S11+.    

Виж още: Голям успех постави Sony на колене

Тагове: