HUAWEI представи своите нови смартфон модели HUAWEI P40 Pro+, HUAWEI P40 Pro и HUAWEI P40. Новите флагмани от серията P40 идват с авангарден дизайн и революционни иновации в камерата, които радикално разширяват възможностите на мобилната фотография и видеография.

Безпрецедентният 1/1.28-инчов сензор има размер на пикселите от 2.44 μm, с което улавя още повече светлина и постига немислими досега резултати в снимането при ниска осветеност. Перископският нов дизайн от своя страна осигурява 10-кратно оптично приближение. Всички флагмани от серията Huawei P40 са базирани на чипсета Kirin 990 5G и поддържат високоскоростна 5G мрежа и Wi-Fi 6 Plus. Усъвършенстваният хардуер е вграден в красив и компактен корпус, включващ HUAWEI Quad-curve Overflow дисплей, който предлага невероятно преживяване.

Виж още: Как да извлечете максимума от вашия монитор?

„Серията P на HUAWEI винаги се е свързвала с иновативна естетика и първокласен хардуер за заснемане и обработка на изображения, който демократизира фотографията от най-висок клас. Тази серия е олицетворение на най-доброто в индустриалния дизайн и технологиите. С изключителен сензор, оптични системи, съвместно разработени с Leica, мощен чипсет и HUAWEI XD Fusion Engine, HUAWEI P40 олицетворява нашия фокус и предлага вълнуващи устройства, с които потребителите да изразяват творческото си въображение всеки ден, във всяка ситуация“, сподели изпълнителният директор на HUAWEI Ричард Ю.

Авангарден дизайн

HUAWEI P40 Pro и HUAWEI P40 Pro+ са оборудвани с HUAWEI Quad-curve Overflow дисплей. Вдъхновен от изкуството на движенията, дисплеят е заоблен от всички страни, включително по ъглите, и създава усещане за преливаща чаша вода. Супер тесните рамки и заоблените ъгли създават впечатление за безкрайна картина, като същевременно устройството е много удобно за държане. Усъвършенстваният вграден в дисплея сензор за пръстови отпечатъци предлага 30 процента по-бързо биометрично разпознаване.

Достъпен в три стъклени гланц варианта – Ice White, Deep Sea Blue и Black – и в два иновативни варианта с матирано стъкло – Blush Gold и Silver Frost, HUAWEI P40 Pro и HUAWEI P40 излъчват класическа изтънченост от всеки ъгъл. HUAWEI P40 Pro+ идва с изящен нанотехнологичен керамичен заден панел, който запазва с времето своята невероятна издръжливост и непреходен стил. Този уникален дизайн идва в два емблематични цвята: White Ceramic и Black Ceramic.

Нова фотография със супер детайлност, всеки ден, във всяка ситуация

Флагман серията HUAWEI P401 идва с усъвършенстваната Ultra Vision Leica фотографска система, във варианти с тройна, четворна и петорна камера. HUAWEI P40 предоставя изключителни фотографски резултати с ултраширокоъгълен, широкоъгълен и телеобектив. HUAWEI P40 Pro включва еволюция на четворната Leica камера с по-мощна Ultra Wide Cine Camera и ToF камера, за да поддържа 50x SuperSensing увеличение. HUAWEI P40 Pro+ позволява на потребителите да видят невидимото със SuperZoom Array, което поддържа 10x оптично приближение и 100x цифрово увеличение.

Сензорът HUAWEI Ultra Vision, включен във всички флагмани от серията HUAWEI P40, е най-големият CMOS сензор на Huawei. С диагонал 1/1.28 инча той поддържа комбиниране на пиксели, за да постигне размер на пиксела от 2.44 μm и Octa PD AutoFocus за високоскоростен фокус по всяко време на деня, докато HUAWEI XD FUSION Engine използва и интегрира данни от няколко камери, за да подобри възпроизвеждането на детайлите при всякакво възможно осветление.

HUAWEI P40 Pro може да приближава далечни обекти с 5x оптично увеличение, 10x хибридно увеличение и 50x цифрово увеличение. За първи път 5х оптична Telephoto камера в HUAWEI P40 Pro работи с RYYB (Red-Yellow-Yellow-Blue) филтър за увеличаване приема на светлина и подобряване на качеството на приближените снимки. HUAWEI P40 Pro + има 100х SuperZoom Array и предлага нов дизайн на перископа, който пречупва светлината пет пъти, с което удължава пътя ѝ със 178 процента и постига истинско 10x оптично увеличение. Оптично стабилизираната Ultra Vision основна камера и SuperZoom Array работят в тандем с AI, за да реализират тройна OIS + AIS стабилизация както при снимки, така и при видео.

Телефонът разполага с нов Multi-spectrum сензор за цветна температура и AI AWB алгоритъм, които подсилват точността на цветопредаването с 45%. Сложни алгоритми за машинно самообучение оптимизират портретите в реално време. HUAWEI P40 Pro и HUAWEI P40 Pro+ разполагат с 32 MP селфи камера и IR камера за дълбочина, които поддържат автоматичен фокус и боке ефект за невероятните портретни снимки, с които са известни всички Huawei устройства. Предните камери работят и за IR лицево разпознаване за сигурно отключване на вашето устройство, независимо от условията на осветление на средата, в която се намирате. Флагманите от серията Huawei P40 идват и с HUAWEI Golden Snap – нова функция на галерията, която използва AI за избор на най-добрите кадри при движеща се снимка. Изкуствен интелект също така премахва и нежелани обекти и отблясъци от кадъра, което позволява на потребителите лесно да подобряват своите снимки след реалното заснемане.

Мощна видеокамера с джобни размери

Новата 40-мегапикселова SuperSensing Cine камера в HUAWEI P40 Pro и HUAWEI P40 Pro+ има ултра широкоъгълен обектив с фокусно разстояние, еквивалентно на 18 мм и 1/1.54 – инчов сензор, поддържащ същото 3:2 съотношение, което е популярно за full-frame DSLR фотоапаратите. Пикселите на този сензор могат да бъдат индивидуално регулирани за заснемане на продължителна, кратка или нормална експозиция за хардуер-базирани HDR видеоклипове. В камерата е вградена технологията Sedecimpixel Fusion, за да поддържа 16 в 1 комбиниране на пикселите до 4.48 μm супер пиксели, което повишава светлочувствителността до ISO 51200 и дава възможност за заснемането на 7680fps Ultra Slow-Motion видео.

Флагманите от серията HUAWEI P40 поддържат боке ефект в реално време при заснемане на видео. Тази функция имитира ефектите от широкоъгълните обективи, като добавя подсилено боке, за да се подчертае основния обект на кадъра. Телефото камерата може да заснеме кадри с увеличена разделителна способност, както и видеоклипове с 4К резолюция. При флагманите от серията P40 е налице и функция Audio Zoom, която симулира и приближаване на звука, когато се приближава картината.

Интегриран 5G център

Флагманите от серията HUAWEI P402 се захранват от чипсета Kirin 990 5G, който осигурява интегрирана 5G свързаност с най-всеобхватната 5G поддръжка, стабилна AI производителност и енергийна ефективност във физически размер, по-малък от всеки от предшествениците му. HUAWEI P40 Pro и HUAWEI P40 Pro+ разполагат с панел 90 Hz, който се задвижва от усъвършенстван графичен процесор. Поддържа се още технологията WI-FI 6 Plus с честота 160 MHz, която позволява прехвърляне на данни със скорост от 2400 Мbps. За бързо и удобно зареждане на HUAWEI P40 Pro+ устройството разполага с водещото на пазара 40 W безжично SuperCharge зареждане. Чипсетът предоставя изключителна производителност благодарение на модерните системи за охлаждане, сред които хибридното решение 4-in-1 Supercool в HUAWEI P40 Prо, което осигурява отличното охлаждане.

Операционната система EMUI 10.1 въвежда множество нови функции, които позволяват по-качествен живот с помощта на изкуствения интелект. Залагайки на лицево разпознаване и оптимизирани алгоритми, HUAWEI MeeTime3 реализира висококачествено видео обаждане с резолюция 1080p Full HD дори когато потребителите се свързват от слабо осветено помещение. Huawei Share интегрира набор от функционалности на различни устройства, което позволява на потребителите не просто да прехвърлят лесно файлове, но и да установят връзка, да споделят екраните на устройства и други.

С мултиекранната колаборация свързването на Windows и Android устройства вече е лесно достъпно за потребителите. След установяването на бърза и интуитивна връзка между устройствата потребителите могат свободно да прехвърлят данни между тях, както и да контролират няколко устройства от един дисплей. Споделянето на периферни устройства позволява на смартфона да използва I/O устройства на компютъра, сякаш те са естествено свързани за задачи като видеоразговори. Файловете, запазени на смартфона, могат да се отварят и директно на компютъра без допълнителни приложения и предварително прехвърляне.

Официалният магазин за приложения на Huawei – АppGallery, предлага широка гама от локални и глобални приложения благодарение на тясното сътрудничество на бранда с глобални разработчици. Потребители могат да се забавляват с най-новото добавено съдържание чрез HUAWEI Video, HUAWEI Music и HUAWEI Reader.

Заедно с HUAWEI P40 серията Huawei пуснаха и HUAWEI WATCH GT2e, HUAWEI Sound X и най-новите S/S '20 HUAWEI X GENTLE MONSTER очила, като допълнително обогатяват гамата от продукти за всички сценарии, които са предназначени да помогнат на потребителите за по-добро и завършено цифрово преживяване.

Изобилие на приложения

Предлагайки най-популярните приложения в AppGallery или чрез други сигурни канали, P серията на Huawei осигурява на своите потребители преживяване от ново измерение. Серията отговаря и задоволява всички нужди на потребителите, подкрепя ги в ежедневните задачи с ефективни работни инструменти, както и предоставя несравнимо забавление в свободното време.

Тагове: