Предвид вирусоносните облаци, надвиснали над значителна част от планетата, е логично големите технологични анонси да се случват по алтернативен начин.

Виж още: Мисия „Stay@Home“ - как да преместим офиса у дома си без притеснения за сигурността?

В конкретния случай на 26 март от 14 часа парижко, 15 часа местно време, започва глобалната премиера на новата дългоочаквана серия Huawei P40. Под слогана #VisionaryPhotography събитието ще се излъчи онлайн и може да бъде проследено от всеки на следните линкове:

Официалния уеб сайт на Huawei

Официалната Facebook страница

Официалния YouTube канал

Huawei кани всички свои фенове да бъдат заедно онлайн за обявяването на новите флагмани от култовата серия P, създадена и ежегодно надграждана с все повече екстри за визуалните артисти – фотографи, видеографи, хората с подчертан усет за дизайн и всички, за които креативното себеизразяване е важна част от мястото им в съвременния свят. Специално за феновете от България компанията ще подари един флагман от новата серия още преди моделите да се появят на нашия пазар. Така първият притежател на флагман от новата серия P40 ще бъде избран на томболен принцип, след като проследи глобалния лонч и сподели първите си впечатления от него, като отговори на въпроса: „Кои са трите неща, заради които бихте избрали нов флагман от Huawei P40 series?“ в специално създадения за целта Facebook пост.

Тагове: