Със затоплянето на времето жаждата за приключения се събужда и едно от първите неща, които човек трябва да направи, е да помисли за гардероба си. Всеки сезон носи своите тенденции и сега известната марка TOMMY HILFIGER има предложение, с което всеки уважаващ себе си почитател на стилното облекло трябва да се запознае.

Miami Vibes, колекцията за мъжко облекло на марката TOMMY HILFIGER за пролет 2021, се завръща във Флорида и черпи вдъхновение от кънтри клубовете в Палм Бийч и цветната архитектура на Ocean Drive. Основните цветове за марката са комбинирани с пастелна пролетна палитра, напомняща за забележителната архитектура в някои квартали на Маями в стил ар деко. Вдъхновена от слънчевия щат и свободното време, прекарано на открито, колекцията дава ново определение на плажния дрескод, създавайки съвременен микс между облеклото, типично за тенис или голф корта и крайбрежния стил. Цветовата гама е базирана на комбинации изцяло в бяло и разходка из света на пастелните тонове. Класически модели като тениски и леки летни пуловери са освежени със стилизиран принт на емблематичното знаме на марката и десен на фино вертикално райе в светлосиньо и бяло. Едни от основните елементи в гардероба за Маями – емблематичните поло тениски и ветроходните якета, са преобразени с нови кройки и елементи.

Не са пропуснати и високотехнологичните иновации като природосъобразната материя BIO COOL, която е създадена от растения и запазва усещането за прохлада, сухота и комфорт. Технологията BIO COOL е идеална за живот в движение, защото платът BIO COOL е уникално дишащ, влагоустойчив и водоотблъскващ материал, който ви оставя хладен, сух и удобен дори и в най-натоварените дни. Колекцията придава безгрижност на времето, прекарано покрай някой корт или разходката по плажа, дори в присъщата за Маями горещина – истинско попадение за модерните и смарт потребителите.

Снимки: ТOMMY HILFIGER

Виж още: Америка може би е открита от хората 10 000 години по-рано, отколкото се смяташе досега