Четвъртата част на Transformers на Майкъл Бей ще атакува кината след по-малко от година. Вече знаем официалното име на филма и лек намек за една определена група герои, които могат да се появят в лентата - първи постер на предстоящия филм бе публикуван то Yahoo Movies.

 

Заглавието на филма буди интерес, тъй като Extinction (Измиране) препраща към диноботите. Те са роботи, които се трансформират в динозаври, а не в автомобили или превозни средства. Диноботите са любимци на публиката през 80-те години на ХХ в. Филмът ще се появи по кината на 27 юни 2014 г., но не е ясно дали ще видим образите на Grimlock и Sludge.

 

Продуцентът Lorenzo di Bonaventura коментира лентата с думите: „Не мога да разкрия детайли, но мога да ви уверя, че появата на диноботите ще предизвика голямо вълнение у зрителите. Най-готините, впечатляващи автомобили ще се появят във филма, включително и китайски марки. Едно е сигурно – ще бъде пир за сетивата.“

 

Самият постер изобразява цифрата 4 (за четвърта част от серията), която се слива със символа на Decepticon. В новата лента няма да видим Shia LaBeouf, но главната роля ще се изпълнява от не по-известен актьор – Mark Wahlberg.


Няколко сцени от предишните Transformers филми намериха място в "най-епичния" клип в YouTube!

Тагове: