Spotify придава нов външен вид на приложението си за iOS. Промените приоритизират универсалните икони и визуалните индикатори с думи, които компанията казва, че правят приложението по-достъпно за потребителите по целия свят.

Първо, Spotify е захвърлил бутона "разбъркване", който се появява на страница на изпълнител или плейлист. Сега това е опростен зелен бутон, който съдържа както иконите за пускане на песен, така и за разбъркване. Други познати икони са останали същите, но се появяват на нови места. За премиум потребителите иконите "харесва ми", "пусни песен" и "изтегляне" вече ще бъдат групирани в един ред в централната част на екрана. Има и нова икона за изтегляне за слушане без Wi-Fi. Spotify казва, че това трябва да улесни навигацията в приложението при опериране с една ръка.

Също така обложката за отделни песни вече ще се показва във всички изгледи с изключение на изгледа "албум", което улеснява откриването на песни, които искате да слушате. Тези, които вече сте харесали, ще показват иконката на сърце до името на песента. Някои от тези актуализации – като например показването на иконата на сърцето в съответствие с песен – вече са се появили за някои потребители.

Виж още: 5 гейминг продукта, с които ще удвоиш фраговете си

Оцени:
Рейтинг: 5
Тагове: