Третото поредно издание на EXPO MoitePari ще се проведе на 16 и 17 ноември в Новотел София и за първа година ще включва и тематични уъркшопове.

Те ще предизвикат участниците да надградят своите знания, които ще получат по време на форума, като приложат наученото и на практика.

Прочети още: Най-изгодните смартфони на българския пазар

Работилниците ще са разделени на две части, за да може с участниците да се работи в малки групи и да се обърне внимание на всеки от тях. По този начин те ще получат конкретни практически съвети, ще бъдат анализирани и реални казуси. Уъркшопът, посветен на изготвянето на личен или семеен финансов план, ще представи на участниците методологията за работа на Moite Pari Consult – консултантската услуга на MoitePari.bg, фокусирана върху личното финансово планиране за важните решения в живота.

Основните ситуации, които ще бъдат разгледани включват:

Защо да планираме личните си финанси?

• Как да поставим правилните цели?

• Анализ и структура на месечния ни бюджет

• Калкулиране на нетното състояние

• Изготвяне на план за действие и тактики за неговото изпълнение

• Защита на ценните за нас активи

• Избор на подходящи финансови инструменти

Мястото си за участие в работилниците желаещите могат да резервират с отстъпка до 20 октомври 2019 г. На следния адрес.

Темите в рамките на събитието ще анализират Деян Василев (основател на MoitePari.bg и Creditland) и Йордан Генов (изпълнителен директор на MoitePari Consult). Представяйки етапите в изготвянето на финансовия план, те ще дадат възможност на всеки включил се в работилницата да изгради основата на разумното планиране на личните доходи. Това е дългосрочен процес, по време на който хората трябва да останат мотивирани и с ясен фокус върху целите си, затова професионалните съвети на специалистите в тази сфера са от изключително значение. „Често хората надценяват това, което могат да постигнат за 1–2 години, но пък много подценяват това, което могат да постигнат за 20 години“, споделя Йордан Генов. Затова освен доброто планиране, постоянството и дисциплината са ключовите моменти, на които трябва да обърнем внимание, за да изградим спокойно и сигурно бъдеще за себе си и семействата си и да бъдем удовлетворени от финансовите си решения.