Сред по-интригуващите смартфони, които очакваме тази година, е Razer Phone 2. Наследникът на геймърския смартфон на Razer от 2017 г. се очертава като мощен модел, разчитащ на спецификации като чипсет Snapdragon 845, 8 GB RAM, до 512 GB пространство, голяма 4000 mAh батерия и екран с честота на опресняване 120 Hz за по-плавни анимации.

Всичко това звучи чудесно, но изтеклото изображение на смартфона, публикувано от сайта Android Headlines, изглежда познато. Прекалено познато. Ако то е легитимно, то дизайнът на Razer Phone 2 е идентичен с този на първия модел и промените са изцяло под капака. Дали Razer не можеха да се постараят повече и да предложат един по-атрактивен, по-различен модел? Или най-малкото да бяха поизтънили рамките около екрана, както е модерно сега?

В защита на смартфона можем да кажем обаче, че изглежда необичайно изчистен и ненатрапчив за геймърско устройство. Ако нямате претенции към дизайна, този добре конфигуриран смартфон може да бъде отличен избор за вас, дори и да не сте геймър. Определящият фактор обаче е цената, която на този етап е неизвестна. Първият Razer Phone струваше 700 долара, така че мислете в тази посока. Razer Phone 2 ще се появи през зимата.

Тагове: