Предстоящият наследник на геймърския смартфон Razer Phone се появи в базата данни с резултати от бенчмаркове на теста AnTuTu. Това ни дава възможност да узнаем основните му спецификации. Очаквано Razer Phone 2 е истински звяр. Екранът му е с резолюция 2560 x 1440, чипсетът е Snapdragon 845, има 8 GB RAM памет и 512 GB място за данни. Операционната система е Android 8.1 Oreo или поне тестваният модел е работил с нея.

Razer Phone 2 постига резултат от 283 397 точки в AnTuTu, което е доста сериозна цифра. Смартфонът видимо е конфигуриран за мощност и вероятно ще се справя с лекота дори с по-тежките игри. С интерес очакваме да разберем какво друго освен най-мощния наличен хардуер в момента прави този модел да е именно "геймърски", а не просто поредният високопроизводителен смартфон. Носят се слухове за RGB осветление, стерео говорители и честота на опресняване 120 Hz за екрана.

Razer има пълна свобода на действие и капацитета да създаде нещо наистина сериозно и привлекателно за мобилните геймъри. Така че сме любопитни и очакваме още информация за Razer Phone 2 през идните седмици. Евентуалната премиера на смартфона може би ще е през ноември - същия месец, в който се появи оригиналният Razer Phone.

Тагове: