Компанията AOC обяви своето дългосрочно партньорство с Red Bull. От този момент отборите и играчите, които се състезават на известните геймърски турнири, спонсорирани от Red Bull, ще бъдат подсигурени с най-добрите модели геймърски монитори на AOC. В допълнение, десет събития Red Bull Player One, които ще се случат в Европа, ще бъдат спонсорирани от AOC през цялата 2019 г.

Обединение на силите

Както е известно, AOC и Red Bull са опитни и добре познати ветерани в електронните спортове, които вече си партнираха през миналата година за Red Bull Guardians и Red Bull Kumite. На базата на това успешно взаимодействие и двете компании се стремят към задълбочаване на техния дългогодишен фокус върху състезателната гейминг сцена като се подпомагат взаимно. Действайки отборно, AOC и Red Bull ще подобрят професионалните преживявания в електронните спортове и за играчите, и за феновете. Благодарение на осигурените от AOC избрани награди, състезателите ще могат да спечелят геймърски монитори AOC по време на някои от събитията.

Върховни геймърски конфигурации


Осигурените за събитията модели са внимателно подбрани за всеки отделен електронен спорт и предлагат бързо време за реакция от само 1 ms (AOC AG241QG & AG251FZ), честота на опресняване до 240 Hz (AOC AG251FZ) и кристална QHD резолюция, достигаща 2560 x 1440 пиксела (AOC AGON AG241QG & AOC AGON AG271QG).

Всички геймърски монитори AOC дават на играчите максимална гъвкавост и мобилност, и гарантират, че премиум събитията на Red Bull за електронни спортове са оборудвани с най-модерни екрани за най-високо ниво на съперничество.

Виж още: Нови монитори за гейминг от LG