Появиха се слухове, че от Apple разработват слушалки, за които ще може отделно да се закупуват компоненти, с които да се променя дизайнът. Очаква се също да са тип over-ear и с технология за активно шумопотискане. Напомняме, че компанията закупи Beats през 2014, така че това не е напълно нова територия за нея. Досега фокусът беше върху in-ear слушалките AirPods, които продължават да са истински хит.

Според източници на Bloomberg засега се разработват два модела. Premium версия, която ще е изготвена от по-скъпи материали, и Fitness версия от по-леки и подходящи за спортуване материали. Макар че все още няма снимки и рендъри, очаква се дизайнът да е по-скоро ретро.

Най-интересно ще бъде да се види какви са сменяемите части. Очаква се те да са възглавничките на чашките и лентата за глава. Обикновено това са и най-бързо износващите се компоненти. Прогнозите са, че те ще се закрепят с магнити. Самата идея напомня за сменяемите каишки на Apple Watch.

Други източници твърдят, че по тези слушалки се работи от 2018 и премиерата им на два пъти е била отлагана. Очаква се новата да е насрочена за тази година, но предвид пандемията нищо чудно отново да бъде отложена.

Вижте още: Още една причина да си останеш вкъщи – новият брой на GoGuide идва директно на дивана ти

Тагове: