Тайванската компания ASUS представи най-новите си бизнес и лайфстайл лаптопи, създадени за дигитални професионалисти, училища, бизнес организации и работещи в креативната индустрия.

Сред новите попълнения са StudioBook S (W700) – 15-инчова мобилна работна станция с голям дисплей, обезпечена с графична карта на NVIDIA Quadro®. Дисплеят е с размери 16:10, валидиран е от PANTONE® и предоставя по-добра прецизност на цветовете.

ZenBook S13 (UX392) е ултрапреносим модел, който според ASUS разполага с най-тънкия панел на света, 97% съотношение на екрана към тялото и графична карта NVIDIA® GeForce® MX150. Цялата му мощ е събрана в изключително компактно алуминиево тяло с тежест от едва 1.1 кг.

Третият модел се казава ZenBook 14 (UX431) и обединява производителност и компактен дизайн. Машината разполага с NanoEdge дисплей с до 86% съотношение на екрана към тялото. Моделът е създаден с фокус върху производителността. Сърцето на машината е най-новото, осмо поколение Intel Core i7 quad-core процесор, с графична карта NVIDIA GeForce MX150, 16 GB RAM и PCIe® SSD диск. Като опция моделът включва ексклузивната технология NumberPad – LED осветена цифрова клавиатура, вградена в тъчпада.

За финал VivoBook 14/15 (X412/X512) са съответно 14 и 15.6-инчов лаптоп, с безрамков четиристранен NanoEdge дисплей, процесор Intel® Core™ i7 и видео на NVIDIA.

Samsung обясни защо трябва да сме развълнувани от Exynos 9820 в Galaxy S10

---

Спечели Samsung Galaxy Note 9 в новата инициатива на Go Guide - Go Guide Awards

Тагове: