Стартираха продажбите на Galaxy Xcover Pro в България. Моделът е лек и предлага тяло в тънък формат, но също така е достатъчно устойчив, за да се адаптира към различните работни среди. Xcover Pro е IP68 водо- и прахоустойчив, може да се справи с падания от височина до 1.5 м без защитен калъф и е сертифициран с MIL-STD 810G за надеждна защита при сурови условия в околна среда, като екстремни височини и повишена влажност.

С голямата си 4050 mAh батерия моделът предоставя достатъчно заряд по време на работния ден. Ако все пак е необходим допълнителен, можеш да замениш батерията с резервна или пък да използваш поддържаната от Xcover Pro функция Pogo pin.

Телефонът притежава 6.3” FHD+ Infinity дисплей, работещ и в условия на дъжд или сняг. При нужда от комуникация в движение, функцията Voice to text message преобразува диктуваните от теб съобщения в писмена комуникация. Налични са два програмируеми бутона, с които можеш да активираш каквото пожелаеш с един клик. 

Galaxy Xcover Pro е не само устойчив, но и сигурен. Моделът е защитен с многопластовата платформа Knox на Samsung. Тя защитава хардуера, изолира и криптира данни и предпазва при зареждане и изпълнение. Устройството разполага и с четец за пръстови отпечатъци и разпознаване на лица за безконтактен достъп, когато работещите са на открито. Чрез Knox Configure и Knox E-FOTA предприятията могат бързо и лесно да контролират версиите на фърмуера, давайки възможност на ИТ администраторите да менажират управлението и актуализациите на устройствата.

Samsung Galaxy Xcover Pro може да бъде открит в търговските вериги и телекоми на цена от 999 лв.

Вижте още: Флагманите на Samsung получиха куп престижни отличия

Тагове: