В обзорното издание за 2019 г. на DisplayMate, Galaxy S10 бе отличен с най-високия приз „А+“ и оценки от „много добър“ до „отличен“ във всички категории. Galaxy S10+ получи изключително високо признание за своя 6.4“ Quad HD+ AMOLED инфинити-O дисплей, който му осигури място в класацията „Най-добри телефони на 2019 г.“. Освен това по време на тестове, проведени от независимата асоциация на потребителите Which?, Galaxy S10 5G зае първо място, следван от Galaxy Note10+ 5G и Galaxy S10+. Последните два модела са единствените смартфони с резултат от над 90% и бяха отличени с призa Best Buy.

The Guardian отличи Galaxy S10 със званието Best Smaller Android. Изданието определи екрана на модела като „голям и впечатляващ“ и като „един от най-добрите на пазара“, изтъквайки конфигурацията от камери и цялостното представяне на смартфона. Популярното списание Esquire също постави Galaxy S10+ на почетното второ място в класацията си за смартфони.

Годината беше изключително успешна и за Samsung Galaxy Note10+. Моделът бе награден от DisplayMate с приза „Смартфон с най-добър дисплей“. На фокус бе поставен не само впечатляващият екран, но и широката приложимост на уникалния за модела S Pen. Galaxy Note10+ постигна най-висок резултат и в тестовете на камери на независимата компания DXOMark. В тест между четири водещи марки смартфони за представяне на камера в условия на ниска осветеност Galaxy Note10+ 5G зае първо място в класацията „Най-добри смартфон камери за 2019 г.“ в категория „Ултраширока камера“.

Световнопризнатият уебсайт за ревюта Trusted Reviews отличи модела с призове за „Най-добра голяма смартфон камера“ и „Смартфон с най-добър дисплей“. Фокусно бяха споменати функционалният стилус, внушителният дисплей и детайлната камера. Digital Trends постави оценка 9 от 10 в своето ревю на продукта.

Вижте още: Цените на Galaxy S20 изтекоха. И са флагмански като телефоните

Тагове: