Наградите iF DESIGN AWARD се организират и присъждат от iF International Forum Design GmbH, Германия. Това е един от най-престижните международни конкурси за дизайн и се провежда от 1953 г. Уважаван е по света, защото в оценката се взема под внимание не само външният вид на продукта, но и критерии като функционалност и влияние върху околната среда.

Ива Тотева, мениджър "Маркетинг и продажби" в Brother България, коментира наградата с думите: "Brother се ангажира непрекъснато да подобрява качеството на дизайна и продуктовите иновации, за да гарантира, че винаги предоставяме изключителна стойност на нашите клиенти. Откакто спечелихме първия си iF Design през 1982 г., ние изминахме дълъг път, но продължаваме да се посвещаваме на проектирането и създаването на здрави, надеждни продукти, които се вписват безпроблемно в ежедневието, и спечелването на награди, които потвърждават това, винаги е привилегия".
2023 е 16-а поред година, в която Brother е сред победителите на iF DESIGN AWARD, като общо за това време е получил 88 награди.
Тази година iF DESIGN AWARD e присъдени на следните етикетни принтери Brother: P-touch PD410 / P-touch D460BT / P-touch D610BT.

Снимки: Brother