Възможността да печатате с лекота от къщи вече е необходимост, възникнала не само заради съвременния начин на живот, но и заради притесненията, свързани с появата на пандемията. Ако пък все още използвате принтер, до който имате достъп само чрез директно свързване (USB или мрежа) към компютъра, то с новия DCP-T426W на Brother определено ще развържете ръцете си. Той предлага удобството да печатате свободно от всяка точка на дома си благодарение на Wi-Fi поддръжката и затова е подходящ за използване у дома или малкия офис. Освен това идва на изключително достъпна цена.

 

ЛЕСНА НАСТРОЙКА И БЪРЗ ПЕЧАТ

Настройването на принтера е изключително лесно - просто го включете в източник на захранване, заредете мастилото, изтеглете необходимото приложение (за компютър или смартфон), за да свържете устройството към вашата безжична мрежа, и накрая заредете хартия в него. Това ще ви отнеме само няколко минути. Хартията може да се подава от задната страна на принтера или през предната ръчна тава. Тя е регулируема и може да побере 150 листа. DCP-T426W предлага скорост на печат до 9ipm цветно и 16ipm черно-бяло, така че можете да отпечатвате множество документи бързо и лесно. Времето за печат на цветни или черно-бели документи обикновено отнема около 10 секунди от момента, в който изпратите файла за печат и го вземете от тавата за хартия. Черно-белите документи се отпечатват бързо и точно, с ясен контраст. Принтерът може да изобразява светли и тъмни нюанси при монохромен печат, което се отразява добре, особено при печат на снимки. За цветните изображения пък позволява печат без полета, така че можете да увеличите максимално печата върху фотохартията, без да се налага да изрязвате после белите линии. С опцията за висококачествен печат, идеален за създаване на изображения върху фотохартия, DCP-T426 изгражда живи цветни изображения, на които няма да забележите мокри петна върху хартията, дори когато е настроен на най-фина настройка за печата. DCP-T426W използва мастила BT5000 за своите циан, магента и жълти компоненти и мастило BTD60 за черното. Тe са изключително достъпни като цена, което ще ви зарадва, когато започнете да печатате в по-големи обеми. При по-старите модели капацитетът за печат на тези касети с мастило е средно 6500 страници черно-бели документи, докато новият предлага допълнителни 1000 черно-бели страници, което означава, че с едно зареждане на черно мастило принтерът е способен да отпечата 7500 черно-бели страници.

 

СКАНИРАНЕ, КОПИРАНЕ И ОТЛИЧНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА СВЪРЗВАНЕ

Документите с размер до A4 могат лесно да бъдат сканирани чрез приложенията, които ще намерите в Google Play и App Store. Можете да сканирате документите директно на вашия смартфон или компютър. От друга страна създаването на цветни или черно-бели копия може да става съвсем лесно с едно натискане на бутон. Самият принтер предлага и персонализиран бутон, който може да бъде програмиран за често използвана функция по ваш избор, като например увеличаване или минимизиране на документа, който сканирате. Относно опциите за свързване – освен чрез кабелната и високоскоростната USB връзка принтерът може лесно да бъде свързан и открит чрез наличната безжична мрежа, стига бутонът му за Wi-Fi да е включен. Моделът е съвместим с приложението Brother iPrint&Scan, както и с Apple AirPrint, Mopria и Wi-Fi Direct.

Снимки: Brother

Тагове: