CAT е марка, известна с тежките си машини и строително оборудване, но от няколко години вече прави и оякчени смартфони. Най-новото попълнение в този каталог за хора, които не треперят над мобилните си слушалки, е CAT S32.

Ако търсите мощен процесор и огромен безрамков дисплей, няма да ги намерите тук. Марката акцентира върху дълъг живот на батерията, издръжливост на екстремни условия и разумни цени. Като начало CAT S32 има скромен 5.5-инчов 730р дисплей, който обаче е защитен с Dragon Trail Pro Glass покритие и може да работите по него с мокри пръсти и ръкавици. Корпусът на CAT S32 има рейтинг IP68 за водоустойчивост от потапяне на 1.5 метра до 35 минути, както и военен сертификат за удари и вибрации. Тестван е с изпускане от 1.8 метра върху стомана. Покритието е от здрава гума, така че не ви трябва калъф. Отстрани на дисплея има бутон, който може да изпълнява ролята на пряк път за различни функции.

CAT S32 се захранва с 4-ядрен чипсет MediaTek и има 3 GB RAM памет и 32 GB място за съхранение на данни. Голямата батерия с капацитет 4200 mAh издържа поне два дни работа. Характеристиките се допълват от Bluetooth 5.0, NFC, аудиожак, 13 МР и 5 МР селфи камера. Операционната система е Android 10.

CAT S32 ще струва 300 евро.  

Виж още: CES2020: Sony показа първия си автомобил! (ВИДЕО)

Тагове: