По време на CES 2020 Huami Technology показа 6 свои нови продукта, но тези които ще разгледаме събраха най-много погледи от всичките им представени проекти. Това са двата нови смарт-часовника - Amazfit T-Rex и Amazfit Bip S

  Относно Amazfit T-Rex Smart Watch:

Часовникът идва с 1,3-инчов AMOLED цветен екран. Той използва резолюция от 360 × 360 и поддържа always-on дисплей. Това означава, че потребителите могат да виждат цялата ключова информация на ръката си по всяко време. На външния панел са разположени метални бутони, които гарантират, че устойството може да се използва безпроблемно дори и в по- неблагоприятни среди. Самият хардуер на часовника изпъква, а и силиконовата каишка безспорно е доста интересна.

Според доклади, Amazfit T-Rex е преминал много строги тестове за устойчивост на топлина, студ, влажна топлина, ръждивост и т. н. Този часовник има 12 сертификата за военен стандарт и поддържа 50 метра устойчивост във вода. Освен това, той идва с 14 професионални спортни режима, като ходене, фитнес, планинско катерене, открит туризъм, ски, каране на велосипед на открито и закрито, закрито плуване, открито плуване, триатлон, и свободна тренировка.

  Виж още: CES2020: Ето така изглежда телефон с 48МР камера, струващ 1/6 от iPhone 11 Pro 

Устройството използва SONY GPS чип и поддържа GPS + GLONASS функция. Също ни предоставя и функции като например алармиращи вибрации на сърдечната честота по време на тренировка. По отношение на живота на батерията, Amazfit T-Rex може да се използва 20 дни в режим на ежедневна употреба и 66 дни, ако го използваме като обикновен ръчен часовник. Той ще бъде на пазара за цена от $199.

Относно Amazfit Bip - S

  В допълнение към Amazfit T-Rex, Huami Technology също пуска нов смарт-часовник - Amazfit Bip S. Той също ще поддържа устойчивост във вода до 50 метра и ще използва ултра-лек дизайн (30g) . Също така ще има вграден BioTracker PPG сензор и супер живот на батерията до 40 дни. Очакваме през февруари, 2020 компанията да разкрие повече подробности и цена на продукта.

Оцени:
Рейтинг: 5
Тагове: