Apple и Tesla правят някои от най-търсените продукти на пазара и бутиковата компания за мобилни продукти Caviar комбинира тяхната визия с новата си iPhone 11 Pro модификация, наречeн Cyberphone. Това е комбинация от предстоящия Cybertruck на Tesla и на най-новия iPhone флагман.

Caviar е добре позната с екзотичните си версии на смартфони като покрити със злато и диаманти модели, които струват над 100 000 долара. За новите си модификации тя е използвала отличителните ръбати черти на Tesla Cybertruck, с които е изпълнен дизайнът на телефоните. Геометрията е причудлива, но точно такава е и при предстоящия е-пикап.

Корпусът е от титан, а основните му части са покрити с метални пластини за допълнителна защита. Външният вид е футуристичен, точно каквато е целта.

Компанията приканва потенциалните купувачи да се свържат с нея, за да научат цената, като ще изработи едва 99 бройки от телефона. Ако трябва да спекулираме, липсата на скъпи материали като злато и диаманти може да свали цената до петцифрена сума – далеч по-поносимо, нали?!

Виж още: Huawei Mate 20 Pro: този телефон е страхотен (видео ревю)

Тагове: