Досега се очакваше Apple да пусне четири модела в своята предстояща серия iPhone 15, които копират 6.1-инчовия и 6.7-инчовия размер на екрана на своята серия iPhone 14, но ново изтичане на информация предполага, че базовият модел iPhone 15 ще има малко по-голям дисплей.

Според 3D CAD файлове, получени от 9to5Mac, които дизайнерът Иън Зелбо е превърнал в рендери, iPhone 15 ще има размер на дисплея от 6.2 инча. Дали този размер ще бъде общ за по-малкия от двата модела Pro, не е сигурно, въпреки че предишни течове на CAD материали предполагат, че корпусът на последното устройство е с няколко милиметра по-малък от 6.1-инчовия iPhone 14 Pro, с по-тънка рамка и по-дълбока извивка около ръбовете.

За разлика от изтичането на CAD графики за iPhone 15 Pro базовият iPhone 15 CAD модел не предполага, че тази версия ще има капацитивни бутони. В противен случай този CAD на iPhone 15 потвърждава установените по-рано слухове, включително двойна настройка на камерата, Dynamic Island във формата на хапче, който се използва във всичките четири модела iPhone 15, и възприемане на USB-C вместо Lightning порт.

Серията iPhone 15 на Apple се очаква да стартира в обичайния септемврийски формат тази есен.

Снимка: Unsplash

Виж още: iPhone 15 може би най-сетне ще има повече от скромните 6 GB RAM памет

 

Тагове: