Въпреки че зимата наближава, екипът на E-Skate Sofia продължава да гъделичка българския "екстремен" пазар с любопитни нови продукти. В конкретния случай два нови модела електрически лонгборди. Въпросните представляват високотехнологични продукти в тяло на класически лонгборд, но с прикрепена батерия и електромотори, което позволява автоматично задвижване чрез дистанционно управление. Карането им със сигурност е доста забавно преживяване и не толкова трудно за усвояване.

Спечели убийствен 4K OLED телевизор на Philips

E-Skate Sofia e сравнително нова компания (функционира от 2015), която предлага електрически скейтборди, лонгборди, скутери и ховърборди в България. Най-продаваният модел до момента е Koowheel G2 Onyx, който е второ поколение на едноименния електрически лонгборд. Много хора го сравняват с може би най-големия производител на такива продукти – Boosted, но истината е, че електромоторите на Kooboard са интегрирани директно в колелата и нямат нужда от трансмисия или ремъци. Това означава, че няма излишна загуба на батерията, съответно се оползотворява оптимално.

Новите модели са на Meepo и Wowgo. Трябва да допълним, че новаторските електрически превозни средства се радват на все по-голяма популярност и в България. Все пак не забравяйте, че по предназначение те се карат основно по велоалеи и места, където няма опасност за вас или пешеходците. Използването на предпазна екипировка също е препоръчително.

Вижте още: Две седмици (с едно зареждане) в компанията на Huawei Watch GT 2