Samsung Galaxy Note8 се оформи като един от най-добрите смартфони на 2017 година. Причините за това са много (всички са в подробното ни видео ревю), но днес няма да си говорим в подробности за него, а за това, как може един Galaxy Note8 да стане ваш.

Вече по традиция (трета поредна година) приятелите ни от Go Guide номинират най-добрите заведения в София, за да открият най-най-добрите от тях в 18 категории. И тъй като те търсят вашето мнение, накрая има и голяма награда за един от гласувалите – споменатият Galaxy Note8. Самото гласуване се провежда на специалния сайт на Go Food & Drink Awards, а инициативата се осъществява в партньорство и благодарение на BG Menu.

Тази година инициативата достига върхови нива и са номинирани впечатляващите 90 заведения, като са добавени и две нови категории - „Най-добър нов ресторант“ и „Най-добро място за брънч“. В останалите категории ще откриете места за пица и паста, кафе, суши, коктейли, морска храна и т.н. 

Поздравяваме колегите за страхотната инициатива и най-вече се радваме, че когато видим заведения, отличени с големия червен стикер, това е ясен знак - те не просто смятат, че са добри в това, което правят, но и техните посетители ги отличават като такива.

Гласуването продължава до 16 февруари, а за да се запишете за участие в томболата, трябва да гласувате във всички категории, а след това да се регистрирате. Освен голямата награда Samsung Galaxy Note8 ще бъдат раздадени и 90 ваучера за консумация на стойност 50 лева в едно от номинираните заведения. Всичко започва на Go Food & Drink Awards.

Победителите от гласуването ще бъдат наградени на 22 февруари на специална церемония, а цялата инициатива се осъществява с подкрепата на Philip Morris International, Sofia Design District, Минерална вода Михалково, Coravin, Heineken и New Bloom Winery. И ние ще сме там!