В опита си да създаде по-екологични устройства, които са произведени с помощта на устойчиви практики, Nothing обяви няколко ключови подробности относно производството на Nothing Phone 2 - от детайли като рециклируемата алуминиева рамка до партньорството на компанията с ASI и IRMA (две компании, посветени на подпомагането на устойчивите практики в мобилната индустрия). Собствениците на Nothing Phone 2 ще усетят отдадеността на компанията към устойчивите практики в актуализациите на фърмуера. 
Nothing Phone 2 ще предлага тригодишни актуализации на Android и четиригодишни актуализации на сигурността, което означава, че телефонът ще бъде жизнеспособна опция за доста дълго време след пускането му на пазара по-късно тази година. С постоянното пускане на нови модели много потребители изпитват натиск често да купуват повече устройства. Обещанието за няколкогодишна поддръжка на Nothing Phone 2 обаче ще помогне да се намали този натиск върху купувачите, като същевременно се намали разхищението на техника. 


Струва си да се отбележи, че не е ясно какво точно ще могат да очакват собствениците на Nothing Phone 2 от обещаните три години актуализации на Android, тъй като телефоните Nothing работят с Nothing OS, разклонение на Android. Въпреки това е добре да видим, че Nothing се активизира и обещава удължена поддръжка. 
Другата важна функция, която ще се появи в Nothing Phone 2, е по-големият дисплей. В същата тема, в която Nothing обеща разширена софтуерна поддръжка, компанията също така потвърди, че дисплеят на телефона 2 ще бъде с 0.15 инча по-голям от този на Nothing Phone 1. Макар че 0.15 инча може да не изглеждат много на пръв поглед, потребителите вероятно ще усетят разликата, когато Nothing Phone 2 действително бъде пуснат на пазара, тъй като екранът ще може да включва повече информация и, надяваме се, ще използва още по-добре своето пространство. 
С добавения размер дисплеят на Nothing Phone 2 ще бъде 6.7 инча - размер, който е равен на този на Samsung Galaxy S23 Plus и iPhone 14 Pro Max. Екран с такъв размер със сигурност звучи добре, така че се надяваме, че Nothing ще успее да изпълни и останалата част от това, което обещава за следващия си флагман.  

Снимки: Nothing Tech

Виж още: Телефоните Pixel скоро ще могат да помагат на шофьорите

Тагове: