Ако изтеклите рендъри на камерата на Samsung Galaxy S11+ не са ви харесали, има голяма вероятност те да не са верни. Според известния с вътрешната си информация профил Ice Universe истинската камера на предстоящите флагмани няма да има толкова объркан вид. Предполага се, че Samsung Galaxy S11 ще има 5х перископна камера, чиито сензори ще бъдат подредени в квадрат. Това позволява на повече светлина да стигне до сензорите и противоречи на овалната конфигурация, която видяхме в изтеклите изображения. На теория това е дребна техническа разлика, но имайки предвид колко важен е дизайнът за високото качество на снимките, мнозина се учудиха на този неочакван избор на Samsung.

Спечели убийствен 4K OLED телевизор на Philips

Става ясно обаче, че новата информация твърди, че камерата на Galaxy S11+ ще бъде подредена в правилната конфигурация, позовавайки се на източници от кухнята.

Всички дизайни тип перископ, които сме виждали до момента, имат квадратна форма и по всяка вероятност серията Samsung Galaxy S11+ няма да се отклони от това, но на този все още ранен етап очевидно могат да бъдат тиражирани различни слухове, които де факто все още не могат да бъдат оборени.

Виж още: Made in Russia: крави използват VR шлемове, за да дават повече мляко (СНИМКИ)

 

Тагове: