Към днешна дата P30 Pro на Huawei е един от най-големите конкуренти на Galaxy S10, предлагащ дисплей, заемащ 88.5 процента от лицевата му част.

Тоест говорим за минимални рамки и прорез за селфи камерата.

Според LetsGoDigital Samsung ще се противопостави на своя основен конкурент с нова слушалка, която няма да носи непременно S11 инициалите.

Виж още: Две седмици (с едно зареждане) в компанията на Huawei Watch GT 2

Твърдението е базирано на нов патент на корейския гигант, според който Samsung работи по обгръщащ дисплей, който ще се използва за смартфони, носими устройства и дори гейм конзоли. Разбира се, извитите дисплеи не са нещо ново за смартфон индустрията, а още по-малко за Samsung. Новата технология на последните обаче предлага дисплей, който е извит при четирите си страни, превръщайки се, както го нарича Samsung, в завършен 3D екран.

Виждаме от разпространената от LetsGoDigital графика, че става въпрос за четири отделни дисплея, споени като един. Голяма част от достъпа до съдържание ще може да се извършва от овалните краища на дисплея, като една от целите на гиганта е да премахне физическите бутони за включване/изключване на телефона, тези за увеличение и намаляване на звука и т.н.

Спечели убийствен 4K OLED телевизор на Philips

По думите на медия Galaxy S11 няма да включва тази нова технология. С все по-напористите слухове, че Samsung смята да обедини Note и S серията в един телефон, LetsGoDigital спекулира, че корейците смятат да използват „3D дисплея“ си като един от големите козове на вероятното ново устройство – Galaxy One.

Втората половина на 2020 година определено ще бъде интересна...

Тагове: