Българската премиера на новия Galaxy Watch Active2 е само на един ден разстояние. От 13 септември моделът официално ще се предлага на родния пазар, а той ще има по-голям екран от предходния модел, както и нови възможности за добавяне на още повече персонализация в ежедневието на потребителите.

Galaxy Watch Active2 е проектиран да бъде красив и едновременно адаптивен към вашето ежедневие. Часовникът се предлага в два размера – 44 мм и 40 мм диаметър – и в два варианта на дизайн: олекотен алуминий с удобна флуореластомерна (FKM) каишка и първокласна неръждаема стомана с кожена каишка. За тези, които търсят още по-голяма индивидуалност, умните часовници могат да бъдат персонализирани с допълнителни стилни цветови опции за каишката и тялото.

Super AMOLED дисплеят спомага за по-удобна работа с ъпгрейднатия One UI, който от своя страна предлага просто, лесно и интуитивно потребителско изживяване за навигация.

Прочети още: Слушалките на годината (според EISA): JBL Live 650BTNC видео ревю

Новият часовник засича повече от 39 тренировки, като седем от тях се разпознават автоматично – включително бягане, ходене, каране на колело, плуване, гребане, елиптична машина и динамична тренировка. Гърбът на Galaxy Watch Active2 е оборудван с нови телесни здравни сензори, които преработват данните по-бързо и ви позволяват да получавате навременна информация, за да извлечете максимума от фитнес плана ви.

В допълнение чрез приложението Samsung Health1 с Galaxy Watch Active2 можете да следите в реално време нивата на стрес. Подобрени алгоритми за анализ на съня пък ви осигуряват детайлна информация за възстановяването през нощта и подготовката за следващия ден.

Galaxy Watch Active2 идва в България в черно, сребристо и златисто, както и в двата размера 40 мм и 44 мм и може да бъде открит в телеком операторите и във всички големи търговски вериги за потребителска електроника.