В добре познатия сайт SlashLeaks излязоха изображения и спецификации на GoPro Hero 7 - най-новата екшън камера на небезизвестната компания. Вероятно най-мощното ѝ устройство до момента, GoPro Hero 7 записва 4K видео с 60 кадъра в секунда, 2.7K видео на 120 кадъра в секунда и 1080p на 240 кадъра в секунда - тоест имаме Full HD забавен каданс.

Камерата поддържа HyperSmooth видео стабилизация и може да снима в портретна ориентация за споделяне в социалните мрежи. Има и Auto HDR режим, който се казва SuperPhoto и за момента не е ясно как точно функционира. Самата камера е водоустойчива и без предпазен кейс и се управлява от 2-инчов LCD сензорен екран.

Софтуерът позволява разпознаване на лица, усмивки и сцени с последващо автоматично коригиране на настройките. Освен това можете да лайвстрймвате, да снимате в RAW формат и да управлявате камерата чрез гласови команди.

За момента не се знае кога ще се появи това чудо на техниката и колко ще струва, но отсега сме убедени, че по-яка екшън камера не сме виждали. Изображенията по-долу позволяват да я разгледате от всички ъгли.

Тагове: