Българското подразделение на китайския производител на мобилна техника HONOR представи два нови смарт продукта в България – HONOR 10 Lite и HONOR Watch. Добавянето им към българското продуктово портфолио на бранда е логично следствие от отличното представяне на HONOR на местния пазар през 2018 г. и малката подробност, че брандът вече присъства в над 600 магазина в страната.

HONOR 10 Lite e стилен селфи смартфон, разполагащ с 24-мегапикселова предна AI камера с разнообразни разкрасителни ефекти. Слушалката ще разчита от ден първи на EMUI 9.0 и Android 9, а трябва да признаем също, че 10 Lite предлага красив дизайн в преливащи цветове и миниатюрен капковиден прорез, осигуряващ в случая над 90% съотношение екран към тяло. И като казахме екран, то в допълнение към впечатляващите камера и цветове HONOR 10 Lite блести и с 6.21-инчов FullView HD дисплей. Цената на устройството на родна територия ще стартира от 429 лв.

HONOR Watch Magic от друга страна е елегантен смарт часовник, подходящ за всички аспекти на ежедневието. Въпросният предлага сензорен екран с висока резолюция, впечатляващите 7 дни живот на батерията, 50-метрова водоустойчивост, 24-часов мониторинг на сърдечната честота и GPS локализация. Серията часовници HONOR Watch Magic ще бъде налична в България от март 2019 г. на цена от 369 лв. в цветовете Lava Black и Moonlight Silver.

Как да направите сайта си по-сигурен и надежден?

---

За „David Bowie Is?”, музикалните приложения и защо не трябва да използваш телефона си единствено за „Facebook” браузинг

---

Изненадай любимия с дигитален подарък: Windows и Office лиценз от GoodOffer24

---

---