Aspiegel Limited, дъщерна фирма на Huawei Technologies Cooperatief U.A. (Холандия), получи Европейски печат за неприкосновеност на личния живот (EuroPriSe) за услугата HUAWEI ID в рамките на Европейския съюз (EU) и Европейската икономическа зона (EEA).

Европейският печат за неприкосновеност на личния живот (EuroPriSe) е трансевропейски сертификат, издаван от независима трета страна, който удостоверява съответствието на IT продуктите и IT услугите с европейските закони за сигурност и поверителност на данните. EuroPriSe следва прозрачни процедури и сигурни критерии. Европейският печат за неприкосновеност на личния живот удостоверява, че даден продукт или услуга е проверен от независими експерти и е одобрен от безпристрастен сертифициращ орган, като следва прозрачни процедури и сигурни критерии в процеса на оценяване. 

Наградената услуга Huawei ID на Aspiegel се характеризира с осигуряването на контрол върху данните на потребителите в Европа и ЕИЗ. Huawei ID е централизирана услуга, която е налична за всички потребители на устройства с операционна система Android. 

Вижте още: Huawei MatePad Pro дава свобода на креативността ни

Тагове: