Huawei Consumer Business Group представи най-новото попълнение към серията MatePad - таблета с електронно мастило (E Ink) HUAWEI MatePad Paper. Както подсказва името му, устройството предлага съвременен начин на водене на бележки, напомнящ писането на хартия, и естествено усещане при четене. Освен че е първото в света устройство с електронно мастило (E Ink), получило сертификата на TÜV Rheinland Paper Like Display за щадящо очите четене, HUAWEI MatePad Paper предлага пълнофункционална поддръжка на HUAWEI M-Pencil (2-ро поколение), което дава възможности за по-разнообразно и продуктивно използване.

Първият таблет с електронно мастило (E Ink) на Huawei за иновативно изживяване, наподобяващо писането на хартия

HUAWEI MatePad Paper позволява на потребителите да четат и пишат комфортно с преживяване, наподобяващо писане на хартия. Иновативният дизайн придава едновременно вид и усещане като при книга. Наследявайки емблематичната минималистична естетика на серията MatePad, HUAWEI MatePad Paper идва с интегриран дизайн с покритие от веган кожа. Деликатната текстура носи изтънченост на вид, като същевременно гарантира гладко, копринено захващане. HUAWEI MatePad Paper е изключително мобилен, с тънък профил и тегло от приблизително 360 грама, предоставяйки удобно за четене устройство в дланта на ръката.

HUAWEI MatePad Paper разполага с комфортен за очите 10.3-инчов HUAWEI FullView дисплей. Той е преминал десет професионални теста от TÜV Rheinland, за да стане първият в света дисплеен модул с електронно мастило (E Ink), който получава сертификата TÜV Rheinland Paper Like Display. В допълнение таблетът преминава в Smart Refresh режим, който настройва сам честотата на опресняване на екрана според съдържанието, което потребителите преглеждат.

Уникална комбинация от екран и писалка за революционно офис изживяване

HUAWEI MatePad Paper е оборудван с HUAWEI M-Pencil (2-ро поколение), която поддържа 4096 степени на натиск за гладко изживяване при писане, както и ниска латентност от 26 ms. Ще изпитате усещането за писане върху хартия в момента, в който върхът на писалката срещне екрана на таблета и чуете приятния шумолящ звук.

За да предостави изживяване, напомнящо писането на хартия, HUAWEI MatePad Paper поддържа познатите от серията MatePad двойно докосване за превключване, автоматично Bluetooth свързване и магнитно зареждане и добавя множество нови функции като Annotate и Split-screen бележки. HUAWEI MatePad Paper служи като цялостен инструмент за водене на записки - от писане през аудио запис до превръщане на ръкопис в текстов файл, позволявайки на потребителите максимално удобство и продуктивност. Като част от Smart Office семейството HUAWEI MatePad Paper позволява гладко свързване между устройствата на Huawei в едно супер устройство. Когато потребителите изпитват умора на очите при четене от компютър или смартфон, те могат безпроблемно да прехвърлят съдържанието към HUAWEI MatePad Paper, за да се насладят E Ink дисплея. Потребителите могат също да използват HUAWEI MatePad Paper като допълнително устройство за компютър, което позволява директно прехвърляне на файлове, без нужда от имейл или приложения от трети страни. Мощните функции за свързаност наистина премахват бариерите между устройствата и подобряват свързаността за постигане на по-висока работна ефективност.

Производителност, която отговаря на всички изисквания

Като изгряваща звезда в иновативните технологии HUAWEI MatePad Paper осигурява висока производителност благодарение на своя водещ в индустрията хардуер. Мощният му чип позволява гладко изживяване при четене и писане, а големият капацитет на батерията - продължителна работа, с режим на готовност до 4 седмици и цялостно изживяване при сърфиране от около 6 дни. Устройството също така поддържа бързо отключване чрез пръстов отпечатък, защитавайки сигурността на данните и поверителността на потребителите. По отношение на комуникациите се характеризира с поддържане на стабилен сигнал с ниски смущения, а двойни високоамплитудни високоговорители произвеждат поразителни звукови ефекти въпреки тънкия корпус и предоставят на потребителите потапящо аудио изживяване.

Снимки: Huawei




Тагове: