Huawei представи HUAWEI WATCH GT 4, най-новото поколение на водещата WATCH GT серия, която съчетава усъвършенстван дизайн със подобрени здравни и фитнес функции. Смарт часовникът е част от новата стратегия Fashion Forward за носими устройства на Huawei, която издига до ново ниво интеграцията на технологиите и модата.

 

Еволюция на класиката: сливане на традиционното майсторство с модерните тенденции

Следвайки класическите дизайни на сериите GT, марката въвежда нови дизайнерски елементи, като същевременно запазва модерната геометрична естетика на своите предшественици. Часовникът се предлага в два варианта - HUAWEI WATCH GT 4 46 мм с поразителен осмоъгълен дизайн, излъчващ сила и здравина, и HUAWEI WATCH GT 4 41 мм с елегантен и изчистен дизайн, рефериращ към изтънчените бижута.

Серията HUAWEI WATCH GT 4 предлага достатъчно варианти за различните стилове, личности и поводи, като се предлага в общо 8 различни цвята в света (6 от които ще бъдат достъпни в България).

От 46-милиметровата класическа интегрирана стоманена гривна, кафявата кожена каишка и динамичните модели Rainforest Green GMT и варианта с черна гумена каишка, до изтънчената 41-милиметрова двуцветна Piano Key гривна и вдъхновените от бижута варианти с гривна Миланезе и бяла кожена каишка, потребителите могат да намерят своя собствен стил и дори да персонализират циферблата на часовника според начина си на живот и предпочитания.

И ако това не е достатъчно, те могат да избират измежду 25 000+ циферблата, налични в галерията, и да експериментират с различни дизайнерски стилове.

 

Huawei Watch GT 4 предлага три нови здравни функции, които ще променят възприятието за активно управление на здравето

С над 8 години опит в научноизследователската и развойна дейност HUAWEI WATCH GT 4 усъвършенства своята технология за мониторинг на здравето TruSeen™ 5.5+, която включва многоканален алгоритъм за подобряване на сигнала, част от ексклузивния за Huawei метод за дълбоко обучение. В резултат на това потребителите получават 30% по-точно отчитане на здравните показатели на сърцето, дори докато извършват динамични дейности (например бягане, скачане на въже) или се намират в среда с ниски температури.

Въвежда се още модернизиран TruSleep™ 3.0, който дава на потребителите по-добра осведоменост за циклите на съня им. В представената версия 3.0 мониторингът на съня на HUAWEI GT 4 дава на потребителите цялостен анализ на техния сън и им помага да коригират навиците си. Това включва функция за следене на дишането по време на сън, която съблюдава за нередности и дава на потребителя допълнителна представа за респираторното му здраве.

Часовникът добавя още усъвършенстваната функция Menstrual cycle management 3.0, която анализира физиологичните показатели на потребителя, като сърдечен ритъм по време на сън, телесна температура, честота на дишане и др., за да предскаже менструалния цикъл. Това може да бъде от полза за мнозина, които се борят с нередовна менструация и трябва да променят начина си на живот.

 

Надминете себе си с новите фитнес функции

HUAWEI WATCH GT 4 е първият смарт часовник на Huawei, който представя Stay Fit, приложение за управление на калории. Stay Fit използва здравни данни в реално време, за да помогне на потребителите да контролират приема на калории, като дава цялостни препоръки, съобразени с нуждите на тялото за по-добро управление на теглото.

Също така можете да изведете предизвикателствата от разходките и бягането на следващо ниво с модернизиран двулентов петсистемен високопрецизен GNSS, който подобрява точността на позициониране с 30% в сравнение с предишните версии, дори когато работите в гъстонаселени градове, които потенциално биха могли да възпрепятстват приемането на сигнала.

 

Удобен и интелигентен лайфстайл асистент

Смарт часовникът оптимизира удобството и начина на живот на потребителя чрез добавени функции като чисто нов лаунчер, бързи съобщения и отговори, както и активиране на приложения на трети страни за достъп до музика, навигация и др. По-важното е, че смарт часовникът предоставя на потребителите до 2 седмици живот на батерията (за 46 мм моделите), надминавайки мощността на батерията на много от досегашните модели часовници.

За тези, които се страхуват, че всички тези вълнуващи функции може да не са достъпния за тях, добрата новина е, че HUAWEI WATCH GT 4 може да бъде конфигуриран с устройства с iOS и Android! В същото време той гарантира, че поверителността и данните на потребителите са защитени по всяко време, като дава спокойствие за достъп до водещи в индустрията технологии.

Вижте още: Huawei Mate 60 Pro+ ще се предлага с 16 GB RAM и ще струва над 1200 долара