Huawei представи редица нови и авангардни продукти на европейския пазар на голямо събитие в Мюнхен. Сред тях са двата водещи смартфона от ново поколение, HUAWEI P60 Pro и HUAWEI Mate X3, както и други продукти от висок клас, включително носими устройства и компютри.

 

Легендарната P серия се завръща с HUAWEI P60 Pro

Със своите технологични пробиви серията HUAWEI P е синоним на фото иновация и изключителен дизайн за повече от 15 милиона европейски потребители. През годините усъвършенстваните фотографски характеристики на серията HUAWEI P позволиха на много ентусиасти да станат майстори на фотографията.

Новопредставеният HUAWEI P60 Pro е смартфон №1 с най-висок резултат в историята на класацията на DXOMARK. Изключителният резултат от 156 точки е постигнат благодарение на отличната му цялостна производителност и фотографски функции, което го прави най-модерният смартфон за фотография, наличен в момента на пазара. Престижната класация оцени много високо както техническите, така и фотографските възможности на най-новия флагман на Huawei.

 

HUAWEI Mate X3: иновации при сгъваемите устройства

HUAWEI Mate X3 е най-тънкият и най-лекият сгъваем смартфон с голям екран в света и е надграден на всички нива – вътрешен и външен екран, ново поколение многоизмерна панта и система за изображения.

Както всички досегашни смартфони на Huawei, HUAWEI P60 Pro и HUAWEI Mate X3 събират в себе си пълна гама от функционални приложения. AppGallery има 580 милиона активни потребители месечно и сега, с интелигентно търсене и различни услуги дава повече възможности на потребителите да намерят и изпробват любимите си приложения. 

 

Серията HUAWEI WATCH 4: едно докосване на китката за по-здравословен живот

Серията HUAWEI WATCH 4 е нова гама от носими смарт устройства, включително HUAWEI WATCH 4 и HUAWEI WATCH 4 Pro, като и двата наследяват технологията и иновациите на WATCH серията, но са още по-фокусирани върху управлението на здравето. 

Многократният носител на златни медали от олимпийски и световни първенства спортист и световна икона сър Мо Фара започна партньорството си с Huawei с високо оценения от специалистите WATCH GT 3 през 2021 г. и оттогава смарт часовниците на Huawei се превърнаха в неразделна част от неговите строги тренировки и здравословен начин на живот.

 

Новите MateBook лаптопи са насочени към дизайнери и професионалисти 

Huawei продължава да актуализира своите лаптопи с моделите MateBook 16S и водещия MateBook X Pro. Те се различават основно по процесорите от миналогодишните версии, но запазват естетиката на своите предшественици. 

Huawei MateBook X Pro 2023 предлага избор от процесори Intel Raptor Lake. Вариантите са 12-ядрен Intel Core i5-1340P до 4.6 GHz или 12-ядрен Core i7-1360P до 5.0 GHz. Лаптопът може да предложи 16 GB или 32 GB RAM. Интегрираното графично ядро Intel Iris Xe отговаря за графичната обработка. Дисплеят е 14.2-инчов сензорен екран със съотношение на страните 3:2, честота на опресняване 90 Hz и поддръжка на резолюция 3120 x 2080 пиксела. 

MateBook 16S 2023 също има няколко версии: 14-ядрен Core i9-13900H с до 5.4 GHz; 14-ядрен Core i7-13700H с до 5.0 GHz; 12-ядрен Core i5-13500H с до 5.0 GHz. Лаптопите са оборудвани с 16-инчов сензорен екран със съотношение на страните 3:2, който поддържа резолюция от 2520 × 1680 пиксела.

 

Вижте още: Huawei P60 Pro - върхът на мобилната фотография (ВИДЕО РЕВЮ)