Китайският гигант Huawei стартира нова сервизна кампания в България от 15 август, която продължава до средата на септември. В рамките на този този период всеки притежател на Huawei телефон може да подмени счупен или дефектен дисплей с отстъпка до 50% без допълнителни разходи. Страхотните условия на Huawei Care ще бъдат валидни до 14 септември 2019 година.

Апропо, в днешно време за всеки потребител е важно личните му данни да са защитени, дори когато оставя телефона си в сервиз. Huawei предоставя точно такава услуга с Huawei Maintenance Mode (можете да го откриете в приложениeтo HiCare), която гарантира, че никой няма да има достъп до личните ви данни.

С новата сервизна кампания Huawei дава възможност освен предоставянето на нов дисплей, потребители да подменят и батерията на своя смартфон. Тази услуга важи за определени модели, за които можете да получите справка в оторизирания сервизен център на Huawei.

Прочети още: 5 супер яки неща за World of Tanks, които вероятно не знаете

Важно е да уточним, че новата сервизна услуга за до 50% отстъпка за извънгаранционна смяна на дисплей важи за избрани ключови модели на Huawei: P20, P20 Pro, Mate 20 lite, P20 lite, Mate 20 Pro, P Smart 2019 и моделите от Y серията – Huawei Y6, Y5, Y7 Prime 2018, Y7 2019, Y6 2019.

Можете да проверите отстъпката, която ще получите при подмяна на счупен екран, как можете да се възползвате на услугата и при посещение във физически магазин на следния адрес.

Няма какво да се лъжем – страхотни новини. Въпреки че силно се надяваме да не ви се налага непременно да се възползвате от едрото намаление, предоставяно от китайската компания.