Интернет на един клик разстояние. Фотоапарат в джоба ти. А сега и изкуствен интелект (ИИ), който улеснява ежедневието ти.

Samsung Galaxy спомогна за разширяването на достъпа до интернет и превърна камерите в инструмент за комуникация, без който не можем да живеем. Дори когато всички погледи са насочени към изкуствения интелект, някои от най-изявените му предимства все още не са интегрирани в мобилните технологии. Но Galaxy е на път да промени това.

Няма друга компания, която да използва потенциала на изкуствения интелект така, както Galaxy. Защо това е така? Защото благодарение на Galaxy силата на свързаност с околния свят е в ръката ти. Създаден, за да бъде на разположение на всеки и по всяко време, изкуственият интелект, интегриран в екосистемата Galaxy, е невиждан досега универсален инструмент в телефона ти. Там, където това е най-важно - от комуникацията без бариери, през опростената продуктивност до неограничената креативност, - ние разкриваме нови възможности.

Galaxy AI (изкуствен интелект) е цялостно мобилно AI изживяване, използващо както изкуствения интелект при устройствата, разработен от Samsung, така и облачния изкуствен интелект, създаден благодарение на отвореното ни сътрудничество със съмишленици - лидери в индустрията. Той ще преобрази ежедневното ти мобилно изживяване със спокойствието, на което разчиташ, благодарение на сигурността и поверителността, гарантирана от Galaxy.

Ако искаш да се докоснеш до едно от предимствата, които ще донесе Galaxy AI, помисли си за най-обичайното нещо, за което са създадени изначално телефоните ни - да се обаждаме един на друг. AI Live Translate Call (AI превод по време на разговор) скоро ще предостави на потребителите, които имат най-новия телефон Galaxy AI, личен преводач, който винаги е на разположение. Тъй като той е интегриран в основната функция за повикване, отпадат затрудненията, свързани с използването на приложения на трети страни. Преводите на аудио и текст ще се появяват в реално време, докато говориш по телефона. Това ще направи обаждането на човек, който говори друг език, толкова лесно, колкото и включването на скрити субтитри при излъчване на предаване. Тъй като това е Galaxy AI, вграден в самото устройство, можеш да си сигурен, че независимо от ситуацията личните разговори са защитени.

Galaxy AI ще се появи в началото на следващата година и ще ни приближи до свят, в който някои от най-често срещаните бариери пред социалните контакти ще отпаднат, а общуването ще бъде по-лесно и ефективно от всякога.

Това е изкуственият интелект, който променя света и живота ти към по-добро.

"Мобилните технологии притежават невероятната сила да предоставят възможност за връзка, ефективност, креативност и много други неща за хората по света, но досега не сме виждали мобилен AI, който да ги запали по наистина смислен начин", коментира Wonjoon Choi, вицепрезидент и ръководител на отдела за научноизследователска и развойна дейност в Mobile eXperience Business. "Galaxy AI е нашето високотехнологично предложение в сферата на ИИ до момента и завинаги ще промени представата ни за телефоните."

Революционно изживяване, което дава възможност за още по-реалистична връзка и разкрива нов потенциал на телефона ти. Това е обещанието на Galaxy.

Това е само бегъл поглед към това, което предстои да се случи. Животът се разгръща с Galaxy, така че се приготви за нова ера на мобилния изкуствен интелект.

Снимки: Samsung