Иновациите в технологиите определено са великолепно нещо, но за всяка една от тях абсолютно винаги си задаваме въпроса, как да ги поддържаме чисти. Особено след като преминахме през турбулентната 2020 година. Ето защо Targus излязоха на CES 2021 с няколко предложения. Първото от тях е лампа, която е замислена да се грижи за дезинфекцията на клавиатурата и мишката. Тя се включва автоматично за 5 минути на всеки час, като отчита дали използваме периферните устройства или не. Всъщност формата ѝ е толкова компактна, че тя може да се използва практически навсякъде.  
Освен това Targus са успели да намерят приложение на станалото популярно антибактериално покритие, като са го поставили на ключови места в своята 2Office раница. В крайна сметка повечето от нас не обръщат особено внимание на точно този тип аксесоари, що се отнася за постоянно почистване и поддръжка.  


Същото покритие е използвано и в протекторите за екрани на Targus, като освен от зловредни микроби, те ще ви пазят и от прекалено любопитни погледи на колеги. Цените започват от 35 щатски долара в зависимост от големината на протектора.  

Снимки: Targus

Виж още: Задава се новият феноменален ъпгрейд на Wi-Fi (ВИДЕО)