Компанията Impakt - една от водещите полски компании в дистрибуцията на продукти за ИТ пазара, която оперира на нашия пазар от няколко години, обяви стартиране на договорни отношения с един от най-големите дистрибутори в страната - PolyComp. Решението е наложено с оглед разрастващото се пазарно присъствие на технологичния производител и разширяване на предлаганото портфолио, което включва компютърна периферия и аксесоари за гейминг, потребителска електроника, мрежово оборудване и системи за наблюдение.

Вече може да избираме от богатата гама от устройства, като мишки, клавиатури, падове, слушалки и други гейминг аксесоари от марката Genesis, чието портфолио включва над 300 продукта. Това е и най-високият клас на устройства за гейминг, предлагани от компанията, който се отличава с премиум качество, интегриране на най-новите технологии и изключително атрактивен дизайн.

Втората марка от портофлиото на Impakt - Fury, е насочена към начинаещите геймъри, които навлизат в дебрите на електронните спортове, и включва разнообразие от аксесоари с високо качество на изключително достъпни цени.

Lanberg е марката за мрежово оборудване в портфолиото на Impakt, която тепърва ще навлиза на българския пазар. Тя разполага с изключително богата гама от над 700 различни продукти, като по този начин се цели да се предлагат цялостни решения за потребителите от професионалния сегмент. Тук се включва разнообразие от шкафове за пасивно и активно оборудване, сървърни шасита, рутери, комутатори, мрежови и интерфейсни карти и др. В допълнение Lanberg предлага решения за структурирано окабеляване, включително LAN и пач кабели, както и инструменти за изграждане на мрежови инфраструктури. Портфолиото на марката се допълва и от системи за видеонаблюдение, а съвсем скоро ще включи и голямо разнообразие на решения тип „Умен дом“ в унисон с тенденцията за непрекъснато нарастване търсенето и потреблението на подобен род продукти.

Друга интересна категория, ориентирана към забавление за големи деца и не само, ще се предлага скоро и в България под наименованието Ugo. Тя обединява в себе си различни джаджи за дома и офиса, забавление и пътуване.

Паралелно с разширяването на гамата и каналите за продажба на марките Genesis и Fury, които са познати на българските потребители, PolyComp има за цел да развие и наложи на българския пазар и марките Lanberg и Ugo. Новото сътрудничество предвижда разширяване на присъствието в цялата партньорска мрежа на дистрибутора.

Продуктите с марки Genesis, Fury и Ugo са вече на склад в PolyComp и са достъпни чрез търговските партньори на дистрибутора.

Вижте още: Гейминг периферия на разумни цени