Напоследък става доста трудно да се намери някоя бройка от iPhone 13 Pro/Pro Max - необходимо е проучване, късмет и понякога дори “чудо”. Шеговитите коментари в интернет доста често иронично питат какво му е толкова специалното на това устройство и дали случайно в него няма “косъм от еднорог”. От Caviar решиха да им “отговорят” по подобаващ начин - като предложат iPhone 13 със зъб от динозавър. Серията Tera се състои от три модела, инспирирани от древните обитатели на нашата планета - Tyrannophone е инспириран от Тиранозавър Рекс, а до него се нареждат Monsterphone и Teradiamond.

Tyrannophone е украсен с 3D глава на динозавър, изработена от титан с черно PVD покритие, а жълтото му око е всъщност чист кехлибар. В усмивката му обаче е скрит истински зъб на тиранозавър на възраст 80 милиона години. От този модел ще бъдат изработени 7 бройки, като iPhone 13 Pro Limited Edition с 1 TB ROM ще има цена от 8610 щатски долара.

Monsterphone пък е обагрен с устойчива червена “следа” от ноктите на динозавър. От този модел ще бъдат произведени 99 копия, всяко с цена от 7760 долара.

Teradiamond отново е базиран на iPhone 13 Pro с 1 TB и е изработен от закален титан, украсен с 1028 диаманта и 128 рубина. Отстрани на устройството ще бъде гравиран уникален номер на модела. Този модел телефони ще се предлага в ограничено количество от само 18 копия на цена от 49 240 долара всеки.

Снимки: Caviar

Виж още: Ако се чудите къде да вложите 250 000 долара, пробвайте с позлатена версия на PlayStation 5

Тагове: