iQOO 7 успя да се пребори с новите претенденти за върха и запази короната в AnTuTu в класацията за февруари. Захранваният със Snapdragon 888 флагман запази първото място, въпреки че средният точков резултат е малко по-нисък.

vivo X60 Pro+ се оказа сериозен претендент и загуби с микроскопичните 14 точки. Тъй като средните резултати се променят, няма да се учудим, ако точно този модел оглави класацията за следващия месец. Имайте предвид, че подреждането в AnTuTu е базирано на осреднен резултат от много тестове, а не на най-добрия индивидуален.

Redmi K40 Pro е друг дебютант, който достигна третото място, изпреварвайки своя събрат Xiaomi Mi 11. Това означава, че първите четири места се заемат от четири телефона със Snapdragon 888 и всъщност така изглежда цялата класация с изключение на захранвания с Kirin 9000 флагман Huawei Mate 40 Pro на петото място.

Интересен е дебютът на новия Snapdragon 890, с чиято помощ Redmi K40 достига седмото място, побеждавайки по-старите 865 модели, но изоставайки от новите 888.

Преминавайки към подреждането то средния клас, Redmi 10 X 5G и Redmi X10 Pro 5G запазват първите си две места, като Pro моделът вече изостава с по-голяма разлика. Третото място се заема от дебютанта vivo S7t. Всички телефони в топ 3 са захранвани с MediаТek Dymensity 820. 

По-надолу в списъка откриваме Huawei nova 7 5G и Huawei nova 7 Pro 5G, които работят с Kirin 895, докато два Honor телефона с Kirin 820 завършват подреждането.

Снимка: shutterstock

Виж още: Дисплеят на Honor V40 е най-бързо реагиращият изобщо