Всички сме чували високопарното твърдение, че животът ни се трансформира радикално благодарение на технологиите и изкуствения интелект. Какво изобщо значи това и не засяга ли то само големите тежки производствени индустрии и финансовия сектор? Какво ако ви кажем, че това далеч не е така и че новите модели мултифункционални перални машини на LG използват технологии, снабдени с изкуствен интелект, за да улеснят значително ежедневния живот на обикновения човек.

Край на дългите часове, прекарани в пране

Няма да е преувеличено, ако смело заявим, че живеем в най-добрите времена на човечеството, в които технологиите ни отменят в голяма част от ежедневните битови задължения. Определено един от най-значимите приноси на въвеждането на технологиите в домовете ни е пералната машина. Замислете се, преди време жените са прекарвали дните си да перат неуморно дрехите си на ръка, в реката, а днес интелигентните перални машини на LG ни позволяват да се фокусираме върху активности, които ни развиват и разтоварват. С функцията TurboWash 360 на моделите F4DV509S0E и F4WV910P2SE се поставя краят на дните, които сме длъжни да отделим само за пране. Тя позволява перфектното изпиране на прането ви само за 59 минути благодарение на 3D мулти дюзи, които разпръскват вода в 4 различни посоки, достигайки до всеки сантиметър от дрехите ви.

Пералнята, която мисли сама

Освен времето, което пералните на LG ни спестяват, те отиват и една крачка по-напред – освобождават ни от непрекъснатата мисъл колко и какво има в нея и дали няма случайно да съсипем тъканта на някоя от дрехите ни. Ако сте от хората, които перат винаги на една програма, защото нямат представа повечето от тях как работят и за какъв тип дрехи са, не се тревожете, пералните машини на LG имат решение за това. Благодарение на иновативната AI DD технология, базирана на изкуствен интелект, пералната машина може напълно сама да засече теглото на зареждането, типа на текстила на дрехите, които сте сложили, за да определи най-подходящата програма за него. Още повече интелигентните перални машини на LG са снабдени и с технологията ThinQ, която ви дава възможност да управлявате уреда си от дистанция: да я настройвате кога да започне, на какъв режим и дори да изтегляте допълнителни програми за оптимални резултати.

„Всичко в едно“

Вече знаете, че с LG пералните изпирането на дрехите ви вече няма да е тази тежест, която беше, но иновативните решения на компанията не спират дотам. Пералните машини на LG притежават и функцията „Всичко в едно“, обединявайки пералня със сушилня. По този начин няма да ви се налага да планирате прането и сушенето на дрехите си според климатичните условия. Освен това ще имате повече пространство в дома си, едно от най-големите предизвикателства на съвремието, което ще можете да запълните с любимите си лични и семейни занимания. Приемайки тази умна стратегия за дома, компанията LG се придържа към водещия си принцип, че по-малко домакинска работа се равнява на повече време за живот.

По-здравословно решение
Какво е общото между любимата ви блуза и домашния ви любимец? Обичаме и двете много, но понякога могат да съдържат пърхот, мъртви кожни клетки и коса, които да предизвикат симптоми на алергия и астма. За щастие пералните LG са оборудвани с функцията Steam+, която отстранява 99.9% от алергените, които застрашават здравето ни. Но това не е всичко, с нежната си грижа щадящата програма може по още един начин да улесни ежедневието ви, като намалява гънките от изпирането с до 30%. Това по-здравословно решение на пералните машини на LG е насочено да улесни живота както на индивидуалния потребител, така и да продължи значимите усилия на компанията в опазването на околната среда. Моделът F4WV910P2SE е означен с клас за енергийна ефективност три пъти А, притежава технологии за бързо действие на въртенето на барабана и намалени нива на шума.

Интелигентните перални машини от LG, снабдени с технологии с изкуствен интелект, осезаемо променят ежедневната ни домакинска рутина и ни позволяват да се фокусираме върху по-продуктивни и креативни активности. С използването на по-малко енергия и получаването на повече и по-добри резултати при прането инвестицията в пералната машина на LG, снабдена с изкуствения интелект, е принос както към собствения ви живот, така и към планетата.

Снимки: LG