Летните пикници и плажните авантюри са страхотни сезонни активности, но нищо не може да се сравни с удовлетворяващото чувство да се скриете в хладния си дом през най-горещите летни дни. С иновативната технология за умен дом от LG можете да превърнете дома си в прохладно, приятно и удобно бягство от слънцето. Ето и няколко бързи трика, за да го направите.

Превърнете спалнята си в оптималното бягство от горещините

Какво бихме правили без верния ни стенен климатик, който ни пази от безсънните горещи нощи на лятото? Трябва да имаме предвид обаче, че колкото и приятно да спим на включен климатик, това изобщо не помага на сметките ни за електричество. С функцията за следене на използваната енергия към приложението LG ThinQ потребителите получават достъп до месечните разходи заедно с информация за всеки свързан LG уред. Благодарение на това ще бъдете информирани за консумацията си на енергия през целия ден. Остава само да седнете и да релаксирате в уюта на прохладния си дом.

Спестете време и усилия от перилната рутина

Лятото често означава и повече пране, тъй като семействата прекарват повече време навън, а това прави и задължението много по-досадно. С правилните уреди обаче можем да прекарваме по-малко време в пране и повече време, наслаждавайки се на летния сезон. В днешно време има различни иновативни перални и сушилни, които улесняват максимално това задължение. Пералните с LG технологията AI DD например освобождават време и усилия, като автоматично определят най-подходящата програма за зареждането, претегляйки килограмите и мекотата му. Нещо повече, LG ThinQ приложението предлага широк спектър от допълнителни програми, които можете да изтеглите през него и така да се погрижите за всеки тип тъкан – от леки памучни материи до полиестерен бански например.

Справя ли се кухнята ви с летните забавления?

Да запазите всичките си продукти свежи може да е голямо предизвикателство през горещото лято, но наистина не трябва да бъде - LG ThinQ приложението поддържа функция, която ни алармира за изтичащия срок на продуктите. Потребителят трябва само да отбележи подадената от производителя крайна дата във функцията Food Manager на умните хладилници на LG и LG ThinQ приложението ще напомни кога е моментът най-накрая да си приготвим нещо с тях. Хубаво е да знаете и че функцията, с която следите разхода на LG климатика, работи и с хладилниците на компанията, което спестява работата с много и различни приложения.

Жадувате за невероятна студена напитка, за да се освежите от жегата? Насладете се на ледено удоволствие директно от фризера благодарение на Express Freeze функцията, която прави замразяването много по-бързо и лесно. Тя работи, като увеличава степента, с която фризерът произвежда лед. Възможно е да я активирате от всяка точка на дома си, тъй като е достъпна както от панела на хладилника, така и през приложението LG ThinQ.

Слънчевият летен следобед у дома трябва да дойде с безкрайни дрямки, хапване на сладолед пред телевизора или една добра книга на прохладен въздух – всичко това благодарение на интелигентните уреди от ново поколение.

Научете повече за умните домакински уреди от LG и приложението, с което да ги управлявате тук.

Снимки: LG