Samsung представи Flip 2.0, новото поколение на своя дигитален флипчарт, подходящ за всеки офис и пространство. Продуктът идва в два варианта - 55- и 65-инчова версия - и представлява интерактивен дисплей с работни функции, който насърчава колаборацията за по-продуктивно и ефективно сътрудничество. 

Дизайн, подходящ за всяко помещение

Подобно на предишния модел, Samsung Flip 2.0 е проектиран в светли цветове, за да създаде усещане за достъпност и ползваемост, като е красиво допълнение не само за офиси и заседателни зали, но и за модерни помещения за срещи.

Продуктът може да бъде разположен вертикално или хоризонтално, да използва подвижна стойка, за да се мести лесно от едно място на друго или да се закачи на стена чрез специалната конзола, която позволява пълно прилепване до повърхността без загуба на пространство. Допълнително задната част на дисплея е оборудвана с магнитни скоби във всеки ъгъл на тялото, за да подсигури стабилност и защита от излишни движения.

Бърз и ефективен творчески инструмент

Samsung Flip 2.0 предлага свобода на изразяване, като позволява работа на до 4 човека едновременно, като всички те могат лесно да селектират, местят, изрязват, избират и редактират съдържание. Това може да стане чрез употребата на вградената пасивна писалка или друго средство за писане, което няма да надраска екрана. Освен това синхронизирането и управляването на съдържанието на дисплея става и от лично устройство.

Flip 2.0 предлага и нова функционалност - рисуване с четка в два нови режима – водни или маслени бои. Тази иновативна възможност е благодарение на технологията InGlass™. А ако нещо трябва да бъде изтрито, това става чрез жест за триене с дланта на ръката.

Подобрена съвместимост

Дисплеят на Flip 2.0 предлага поддръжка за всеки уеб браузър и програма за преглед на документи, съвместима с Microsoft Word, PowerPoint и PDF. За още по-голямо улеснение може да се използват готови вградени шаблони за работа на дигиталния флипчарт като календар, бележник и др. Приложението Samsung Workspace дава достъп до облачни услуги без физическа или Bluetooth връзка до персонален компютър.

Универсална свързаност и оптимизирано управление

Samsung Flip 2.0 предлага редица нови функции и подобрени възможности за свързване, включително защитена безжична връзка, автоматични актуализации на фърмуера, LDAP синхронизация и система за сигурност и защита на файловете.

Чрез поддръжката на e-mail, USB, HDMI, NFC свързаност и възможност за споделяне на екрана (Screen Mirroring) бележките и извършената работа от срещите могат да бъдат изпратени чрез Flip 2.0 в реално време до множество устройства, премахвайки необходимостта от допълнителни записки.

Същевременно за по-голямо улеснение при употреба в големи зали дигиталният флипчарт позволява свързването и проектирането на съдържанието на друг външен екран или цифров дисплей с помощта на Wi-Fi или HDMI връзка.

Samsung Flip 2.0 вече е наличен в България в дистрибуторската мрежа.

Вижте още: Samsung Galaxy S11 ще гледа света през 108МР обектив

Тагове: