Тазгодишното издание на EXPO MoitePari, което ще се състои на 16 и 17 ноември в Новотел София, има за цел да представи актуална и полезна информация относно планирането на личните финанси. Събитието е насочено към всеки, който иска да направи своя информиран избор за начините за управление на средствата си.

Програмата на събитието включва богат спектър от теми, някои от които са посветени на финансовата интелигентност, необходимостта от личен/семеен финансов план, спестяванията като вид инвестиция, видовете застраховки и ефектите от целенасоченото дългосрочно инвестиране.

Сред водещите лекции на най-големия финансов форум се открояват още темите за тенденциите на пазара на имотите, които ще очертае Добромир Ганев – председател на Национално сдружение "Недвижими имоти", както и въпросите, свързани с ипотечното кредитиране, представени от Петър Илиев – оперативен директор на Кредитланд.

В последните години симбиозата между финансите и технологиите добива все по-голяма популярност сред потребителите, но какъв е новият свят на отвореното банкиране и какви възможности за финансовото моделиране ще донесе той, ще представи Галя Димитрова от "Айрис Солюшънс" ООД. Носят ли по-голяма доходност споделените инвестиции в недвижими имоти на българския пазар в сравнение със стандартната покупка на жилище с цел отдаване под наем, ще разгледа в своето представяне Ефтим Ефтимов, основател и CEO на PropertyClub.eu.

По време на работилниците ще се обсъдят реални казуси от практиката, а всеки участник ще получи индивидуално внимание и експертни отговори на въпросите, свързани с начините за управление на личните финанси. EXPO MoitePari е "първото събитие в страната, където човек може да отиде и да получи информация, разговаряйки с доказани професионалисти изцяло на финансови теми", споделя един от лекторите на форума – Цветослав Цачев, главен инвестиционен консултант на ЕЛАНА Трейдинг.

Повече информация как да се включите в третото издание на EXPO MoitePari, можете да намерите на: https://expo.moitepari.bg/bg/#section-7

Вижте още: А вие можете ли да планирате сами личните си доходи ефективно?